Otreras loppemarked fikk inn 15.408 kroner til årets TV-aksjon

KOSTE SEG: Celine Midtgarden Eng og pappa Jørn Morten Eng koste seg på loppemarkedet.

KOSTE SEG: Celine Midtgarden Eng og pappa Jørn Morten Eng koste seg på loppemarkedet. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Flere av Otreras medarbeidere bidro med dugnad på grendehuset i Søndre Oppdalen i forbindelse med årets TV-auksjon.

DEL

InnsendtI dager i forkant for loppemarkedet ble kjente norske designere og produsenter av klesmerker kontaktet for å høre om de ønsket å bidra med noe til loppemarkedet. Responsen var overveldende, ifølge administrerende direktør Siri Skogvold Isaksen.

– Folk er utrolig snille og imøtekommende og det faktum at TV-aksjonen er så godt kjent, gjør nok sitt til at dyre klær og ting ble donert, sier Skogvold Isaksen. 

Lørdag formiddag var det loppemarked og tidlig var det fullt hus.

Celine Midtgarden Eng (2) var en av de første som kom lørdag, og hun og pappa Jørn Morten Eng fikk sett godt igjennom loppene før grendehuset ble fullt av andre loppeinteresserte mennesker. Celine fant seg en T-skjorte, se bilde og ei fin veske. Etterpå fikk hun vafler og saft av pappa. 

Utover dagen ble det nesten fullt hus og auksjonen ble avviklet med mange interesserte til stede. Det ble i tillegg til auksjonen solgt lopper og kaffe og vafler for totalt 15.408 kroner. Summen kommer garantert godt med til Kirkens Bymisjons gode formål for TV-aksjonens inntekter. 

På spørsmål om hvorfor medarbeidere i Otrera ønsker å bruke så mye tid på å lage loppemarked, sier Maiken Mortensen og Anette Opperud:

– Det er både morsomt og viktig å bidra med det vi kan til et godt formål. Det er artig å skape litt liv i bygda, og loppemarkedet samlet også mye folk rundt kaffebordet. Alle medarbeiderne i Otrera er opptatt av ekte omsorg og vi forsøkte lørdag å rette fokus på Kirkens Bymisjons tema for TV-aksjonen «Mindre alene sammen», avsluttet Mortensen og Opperud.

KJØPERE: Mange interesserte som ville delta i auksjonen til Otrera.

KJØPERE: Mange interesserte som ville delta i auksjonen til Otrera. Foto:

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags