Lunner omsorgssenter har fått fontene

SNORKLIPP: Klipping av snor ved ordfører Harald Tyrdal og initiativtaker Kaare Olimb fra Lions Club Lunner.

SNORKLIPP: Klipping av snor ved ordfører Harald Tyrdal og initiativtaker Kaare Olimb fra Lions Club Lunner.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Nå er den flotte fontenen på utearealet ved Lunner omsorgssenter (LOS) offisielt overlevert til senteret.

DEL

INNSENDTDette skjedde under en høytidelig samling ute i det fine sommerværet i slutten av august. Omtrent alle beboerne av LOS hadde kommet ut og var vitner til den overleveringen.

Sammen med ordfører Harald Tyrdal klippet Kaare Olimb den røde sløyfen som var hengt opp foran fontenen. Denne handlingen resulterte i spontan applaus hos tilskuerne.

Initiativtakeren Kaare Olimb fra Lions Club Lunner fortalte om hvordan fontenens plassering er blitt virkelighet takket være et godt samarbeid mellom Lions, pårørende- og venneforeningen og senteret. Nå står fontenen der og lager sine fine lyder av rennende og dryppende vann. Dette setter beboerne og besøkende stor pris på. Fontenen virker som en magnet, alle vil se på den.

Ordfører Harald Tyrdal hadde funnet fram ordførerkjedet, og uttrykte sin takk til alle for det arbeidet som er blitt gjort for å forskjønne utemiljøet ved LOS. Han sa at det frivillige arbeidet som gjøres har en stor betydning for bomiljøet i kommunen. Dessuten regnet han også med at fontenen ville få sin plass ved det nye omsorgssenteret på Harestua, når tiden er der.

Lions Club Lunner har i mange år hatt en sterk tilknytning til LOS, fortalte Kaare Olimb. For å nevne noe, så har vi hver uke før 17. mai en dugnadsinnsats hvor vi planter i blomsterkassene og i bedene ved administrasjonen. Men arealene hvor fontenen nå står har vi aldri fått til å være noe pent, derfor er fontenen en flott løsning. Paviljongen som står på uteplassen er også en gave fra Lions, samt et antall utemøbler i tre som vi har beiset i mange år.

Han nevnte spesielt at fire ungdommer fra Eritrea, som går på voksenopplæringen, har stått for gravearbeidet og installasjon av fontenen, og det fine steinbelagte området rundt.

Når det er fest på LOS er Lions der, på både sommer- og julefest hjelper vi til med serveringen og får også smake den nydelige maten som serveres.

Ordføreren hadde som uttrykk for kommunens takk med seg en fin blomsterbukett til Kaare Olimb. Kaare valgte å videresende buketten til den entusiastiske og hjelpsomme aktivitøren Marianne Sørlie.

Som en festlig avslutning på denne fonteneinnvielsen ble det servert en sitronkake av høyeste kvalitet og noe godt å drikke til alle som var til stede.

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags