Dyktige foredragsholdere til Hadeland for å lære opp treningskontakter

Av
DEL

InnsendtDet er Hadeland MS-forening i samarbeid med Lunner frivilligsentral som arrangerer gratis kurs for treningskontakter, et kurs som er rettet mot alle som er glad i aktivitet og som kunne tenke seg å dele denne gleden med flere. Kurset kommer i stand takket være midler fra Extra-stiftelsen.

Undervisningen går over to kvelder, hvor av den første består av teori og den andre er mer praktisk rettet, og det faglige nivået sikres av de kjente foredragsholderne Ine Wigernæs, Liv Vingdal og Silje Marie Wøyen.

– En treningskontakt er den personen som møter opp og som en kan stole på. Treningsokntakter/fritidskontakter er ressurspersoner i lokalmiljøet som har gjennomført «Kurs for treningskontakter/fritids kontakter». Kontaktene skal bidra til økt deltakelse i fysisk aktivitet og friluftsliv på ulike arenaer i nærmiljøet, tilpasset den enkeltes behov, sier Bente Godli i Hadeland MS-forening.

Å holde seg i aktivitet er like viktig enten du er funksjonsfrisk eller har spesielle utfordringer, og det er flere faktorer som avgjør om man lykkes med dette. Derfor vil foredragsholderne dekke temaer som motivasjon og endringsarbeid i tillegg til fysisk aktivitet, kropp og helse. Her vil det være kunnskap og motivasjon å hente for de fleste, enten du er i aktiv trening eller er av dem som ønsker et lite spark bak for å komme i gang.

Kurset er gratis og uforpliktende, og man må være 16 år for å delta. Mer informasjon finnes på Lunner frivilligsentral sine hjemmesider eller på Facebook.

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags