Barneklubben i Moen kirkestue med middag – starter opp igjen

Samling: Barneklubbsamling med Karin-prest.

Samling: Barneklubbsamling med Karin-prest. Foto:

Av
DEL

Ditt Hadeland Barneklubben starter opp igjen etter juleferien torsdag 23. januar om kvelden. Da er det først mulighet for hele familien til å spise middag i kirkestua, og deretter er det barneklubb.

På klubben ønsker vi alle barn i alderen fra ca. to år og oppover velkommen, gjerne sammen med en voksen. Foreldre, besteforeldre, tanter og onkler og så videre er hjertelig velkomne sammen med barna. Dette er en del av kirkas barnearbeid og er en moderne søndagskole anno 2020.

En barneklubbsamling består av sanger, bibelfortelling, utlodning til inntekt for et barneprosjekt i Egypt – Stefanusbarna, og vi har ofte en formingsaktivitet eller leker litt. Samlinga varer litt over en time.

Barneklubben er en trivelig plass å samles for både barn og voksne. Nå ønsker vi gamle og nye deltakere fra hele Gran kommune velkommen. Vi møtes annenhver uke.

Nærmere informasjon kan fås ved Gran kirkekontor ved trosopplærer Line Cecilie Børresen, eller hos en av lederne, Lise Holter Bålerud eller Anne Okkenhaug Bentsen.

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.