Bobilfest hos Mohagen Bil

MYE NYTT: Litt tid til å lene seg tilbake i inventarbutikken har hun, Mari Marthe Rækstad, matkedssjefen hos Mohagen Bil AS, før hun skal gyve løs på å fornye butikken til vårens caravandager fra 15. mars.

MYE NYTT: Litt tid til å lene seg tilbake i inventarbutikken har hun, Mari Marthe Rækstad, matkedssjefen hos Mohagen Bil AS, før hun skal gyve løs på å fornye butikken til vårens caravandager fra 15. mars. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Snart er det klart for vårfest med caravandager tre dager til ende i Mohagen, fra 15. mars.

DEL

I FARTADet ser de fram til, den travle og engasjerte gjengen som jobber hos Mohagen Bil AS.

Tradisjonen tro åpnes dørene for bobilentusiastene og andre bilinteresserte for å markere at en ny sesong er i gang.

Bobilforhandleren har ikke ligget på latsiden i vinter. Det er lagt ned mye arbeid i ny verksted- og monteringshall for bobiler og bobilmontørene har vært på kurs ved fabrikken i Tyskland til et av hovedmerkene de er forhandler av. I tillegg har de inngått en sponsoravtale og levert en Hymer bobil til det fremadstormende proffsyklistlaget Icopal Pro Cycling på Hønefoss, forteller Mari Marthe Rækstad.

– Den ble levert i slutten av februar, forteller hun og synes naturligvis at dette er stor stas.

Det er mye som skjer, forteller hun og gleder seg nå til siste innspurten på å ferdigstille verkstedet og sørge for at inventarbutikken fornyes til dørene åpnes til vårens caravandager.

– Ja, det blir snorklipping torsdag 15. mars til åpningen av det nye verkstedet, forteller hun.

Hvem som skal stå for snorklippingen vet hun ikke enda, så det får bli en overraskelse, legger hun til med et smil.

– I år blir det en dobbelt så stor utstilling som tidligere og en ren caravanutstilling, som er en nyhet av året.

Det blir også en fresh bilutstilling, opplyser Rækstad og understreker med det at Mohagen Bil AS ikke har glemt røttene sine som forhandler av riktig fine og ofte svært sjeldne bruktbiler.

Hun håper på godt vårvær, men skulle vinteren fortsatt bite seg fast så blir det grilling åkkesom, innendørs, avslutter Rækstad med et smil og ønsker alle bobil- og bilinteresserte med familier velkommen til Mohagen midt i mars.

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags