25 års ansettelse ble markert med gullklokke og festmiddag

Foran f.v.: Steffen Stastad, Marthe Ruud Hval, ordfører Randi Eek Thorsen, Eva Toril Johansen.  Bak f.v.: Tore Løvhaug, rådmann Lars Ole Saugnes, Hege Anita Amundsen, Betzy L. Merckoll, Bjørg Olaug Åmot og HR-sjef Hege Nyhus. Ikke til stede: Maren Hurum, Bente Moksnes og Sonja Irene Volden.

Foran f.v.: Steffen Stastad, Marthe Ruud Hval, ordfører Randi Eek Thorsen, Eva Toril Johansen. Bak f.v.: Tore Løvhaug, rådmann Lars Ole Saugnes, Hege Anita Amundsen, Betzy L. Merckoll, Bjørg Olaug Åmot og HR-sjef Hege Nyhus. Ikke til stede: Maren Hurum, Bente Moksnes og Sonja Irene Volden. Foto:

Av
DEL

Ditt Hadeland I Gran kommune feirer vi medarbeidere som har 25 års ansiennitet, med en årlig markering. I 2019 hadde vi til sammen ti jubilanter som ble invitert til festmiddag på Sanner hotell 27. januar, med overrekkelse av gullklokker.

Sju av de ti hadde mulighet til å delta, sammen med ordfører, rådmann og HR-sjef.

Det var HR-sjef Hege Nyhus som ønsket gjestene velkommen under en aperitiff i flygelsalongen på hotellet. Selve middagen foregikk i den gamle peisestua, der det ble rom for noen taler undervegs.

Takket for innsatsen

Rådmann Lars Ole Saugnes startet sin takketale med å vise til noen historiske begivenheter fra 1994, det året jubilantene startet å jobbe i Gran kommune. 1994 var blant annet året hvor OL ble arrangert på Lillehammer, og året da Justin Bieber ble født.

– Takk for innsatsen. Dere har holdt ut en rekke endringer og utvikling, i tillegg til ordførere og rådmenn som har kommet og gått. At dere har vært ansatt i Gran kommune i 25 år sier noe om pålitelighet, stabilitet og trivsel på arbeidsplassen. Det er viktig. Dere burde være stolte av å være bærebjelken i Velferds-Norge, roste rådmannen.

– Ansatte er enhver virksomhets viktigste ressurs, derfor er det utrolig hyggelig å kunne ære engasjerte og dyktige medarbeidere som har gjort en fremragende jobb for Gran kommune i 25 år, sa ordfører Randi Eek Thorsen.

Klokke før dessert

Hver jubilant fikk overrakt en gullklokke fra ordfører og rådmann, som takk for lang og tro tjeneste. Klokkene har gravert inn «Gran kommune 25 år» på baksiden.

Etter overrekkelsen fikk festdeltakerne servert dessert.

Jubilant Marte Ruud Hval holdt «takk for maten»-tale. Hun brukte anledningen til å samtidig takke for at hun har fått jobbe hos en arbeidsgiver gjennom 25 år, og at hun i løpet av disse årene har fått mange forskjellige muligheter i jobben.

HR-sjef Hege oppsummerer kvelden som et hyggelig selskap med god stemning rundt bordet, historier og mye latter.

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags