Gran bibliotek lanserte nye nettsider

Biblioteksjef Wenche Nyaas er fornøyd med at nye nettsider også inkluderer en arrangementskalender.

Biblioteksjef Wenche Nyaas er fornøyd med at nye nettsider også inkluderer en arrangementskalender. Foto:

Av

Onsdag lanserte biblioteksjef Wenche Nyaas nye nettsider for biblioteket.

DEL

InnsendtOnsdag 30. oktober blir det rigget bord og PC-er i biblioteket, slik at alle som var innom biblioteket denne dagen kunne få en titt på de nye nettsidene.

Gir bedre oversikt

De nye nettsidene vil gi publikum bedre oversikt over bibliotekets tilbud, åpningstider, beliggenhet og arrangementer.
Tidligere har biblioteket vist fram arrangementer kun på Facebook, en plattform hvor innbyggere må ha egen bruker for å følge med. Ved å få arrangements-kalender inn på nettsiden, blir denne informasjonen nå tilgjengelig for enda flere. Det er biblioteksjefen godt fornøyd med.

Samme plattform, nytt design

Nettsiden til biblioteket er fremdeles utviklet innenfor samme løsning som Gran kommunes nettside, men har fått en ny oppbygging som bedre dekker bibliotekets behov.

– Wenche tok kontakt med meg før jul i fjor, med et ønske om å gjøre bibliotekets nettside mer publikumsvennlig og mer oversiktlig. Dermed startet arbeidet med å se hva som var mulig å få til innenfor det systemet vi allerede bruker, forteller kommunikasjonsrådgiver Kine Therese Vik-Erstad.

Hun legger til at det er viktig for Gran kommune å ha gode digitale løsninger, som gjør at innbyggerne raskt og enkelt kan finne den informasjonen de trenger.

– Da jeg tok en titt i statistikken for nettsidene våre, så jeg at biblioteksidene var blant våre aller best besøkte sider på nett. Her ønsker innbyggerne å finne informasjon selv. Da må vi legge til rette slik at innbyggerne finner det de leter etter.

Arbeidet med nye nettsider har vært et tett samarbeid mellom biblioteket, kommunikasjonsavdelingen og leverandøren.

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags