Medaljer for lang og tro tjeneste

LANG TJENESTE: Det var god stemning på Røysumtunet da Bjørg Marit Bråten (i midten) mottok medaljen for lang og tro tjeneste. Hun har jobbet 30 år på Røysumtunet. Her sammen med Erik Nordengen og Jane Pettersbakken.

LANG TJENESTE: Det var god stemning på Røysumtunet da Bjørg Marit Bråten (i midten) mottok medaljen for lang og tro tjeneste. Hun har jobbet 30 år på Røysumtunet. Her sammen med Erik Nordengen og Jane Pettersbakken. Foto:

Av
DEL

InnsendtRøysumtunet var samlet til førjulsfest den 22. desember da flere ansatte ble hedret for henholdsvis 10, 20, 30 og 40 års innsats.

Hjelpepleier Bjørg Marit Bråten og institusjonssjef Erik Nordengen mottok Norges Vels medalje for lang og tro tjeneste, etter 30 år ved Røysumtunet. I tillegg til diplom og medalje vanket det blomster og gavekort for kjøp av gullklokke eller annet som de to måtte ønske. Enhetsleder Jane Pettersbakken holdt tale for Bjørg Marit, og framholdt hennes store faglige kunnskap, engasjement og innsats til beste for beboerne gjennom alle disse årene.

Økonomi- og personalsjef John Olav Høghaug-Western og styreleder Marit Lorentsen holdt tale for Erik. De takket for godt lederskap, utholdenhet og engasjement. Styrelederen framhevet innsatsen som avgjørende for at Røysumtunet har utviklet seg til å bli en betydelig virksomhet med høyt faglig nivå og stor aktivitet.

Det ble også holdt taler og overrakt gaver til Marianne Alm (40 år), Kirsti Brænden Westhagen (20 år),
Elin Eidsand (10 år) og Kari Gamme (10 år). Alle ble takket for dyktig arbeid og stor innsats for Røysumtunet.

Kjøkkenpersonalet serverte grøt, kaffe og kaker til alle beboere, pasienter, ansatte og barnehagebarn som fylte festsalen ved dette hyggelige og høytidelige arrangementet.

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags