Oppdalskarusellen starter opp igjen i mai

LØP: Glade trimmere kan glede seg til Oppdalskarusell i mai.

LØP: Glade trimmere kan glede seg til Oppdalskarusell i mai. Foto:

Av

I utgangspunktet skulle Oppdalskarusellen startet opp den 19. april, men ble utsatt grunnet korona. Nå har endelig arrangøren fått klarsignal fra kulturdepartementet til oppstart 10. mai.

DEL

Ditt Hadeland Vi har fått godkjenning, men ikke uten tiltak. Vi er ansvarlig som arrangør å sikre at de som møter opp overholder gjeldende avstand. Derfor har vi gjort en god del tiltak for å få gjennomført arrangementet.

For de to første løpene vil det bli avholdt intervallstart i stedet for fellesstart som forrige sesong, i tillegg er det ikke mulig å etteranmelde seg til de to første løpene. Begge disse tiltakene er for å begrense opphopning av deltakere. Utøverne vil kvelden i forkant få beskjed om nøyaktig klokkeslett de skal starte.

Ingen servering

Andre tiltak som iverksettes er at det ikke vil bli holdt åpen kafeteria/kiosk til arrangementet.

I tillegg vil det heller ikke være tilgjengelig toalett eller dusj på området. I tillegg har vi iverksatt tiltak også rundt startnummerutdeling og innlevering.

Løpsarrangøren jobber også med flere endringer, som vil bli offentliggjort på nettsiden til Oppdalskarusellen om kort tid.

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken