På torsdag har Grymyrgjengen premiere

Av

Det er hektisk stemning på oppløpssiden, for små og store, høyt og lavt, før torsdagens premiere på «Aladdin og den vidunderlige lampen».

DEL

Ditt Hadeland Fargesprakende drakter, glitrende rekvisitter, smektende rytmer og vakre orientalske sanger, vitner om at Grymyrgjengen igjen har lagt ned en solid innsats i forarbeidet. Kan de toppe fjoråret? Hvem kunne tro at den gammel gymsal kunne bli en arabisk oase fra «1001 natt»?

Få familier har fire unger med i samme teaterlag, men her har vi samlet Nina, Cecilie, Helene og Remus Warg. Alle Wargene har begynt i Grymyrgjengen i 1. klasse og Nina har vært med lengst og har premiere på sitt sjette stykke på torsdag.

Vi møter flere dyr i denne vakre forestillingen.

Vi møter flere dyr i denne vakre forestillingen. Foto:

Skuespillerne mener at det er selve skuespillet som er det morsomste med å være med i Grymyrgjengen. Det er litt kjedelig på starten av sesongen, og så tar det seg veldig opp jo nærmere selve teateroppsetningen man kommer.

Alle er enige i at de skal være med så lenge de bare kan, selv om noen er litt slitne på tampen av en lang øvingshelg.

Siden flere av dem har vært med mange ganger må de tenke seg litt om litt på spørsmålet om hva som er den morsomste rollen de har hatt. Cecilie synes klovnerollen i fjor var aller morsomst, mens Nina tror det må være da hun var Tjenestepiken i Tornerose for den ene replikken husker hun enda, selv om det er mange år siden. I år er hun Sultan og det er også veldig gøy, med masse sminke og fine klær.

– Det beste er å ha roller der man kan kle seg ut mye, og særlig masse sminke er gøy, det er alle enige i.

Storvesiren og Storvesiraforhandler om giftermål for bortskjemte Max Million til Sultanen og Sultanas datter/prinsesse. (Marie Therese Georgieva, Jenny Hagaseth, Siri Øverlier, Nina og Helene Warg)

Storvesiren og Storvesiraforhandler om giftermål for bortskjemte Max Million til Sultanen og Sultanas datter/prinsesse. (Marie Therese Georgieva, Jenny Hagaseth, Siri Øverlier, Nina og Helene Warg) Foto:

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags