Gå til sidens hovedinnhold

Åpen scene i Musikk-Kjeller'n fredag

Artikkelen er over 3 år gammel

Musikk-Kjeller'n er i gang igjen og det feires med å invitere hadelandsungdommen opp på scena.

INNSENDT

Førstkommende fredag og hver tredje fredag fremover vil det bli arrangert Åpen scene. Takket være Bergersenstiftelsen og Frifond kan Rebels Music arrangere Åpen scene gratis for ungdom på Hadeland.

Åpen scene er et arrangement der du som drømmer om å synge som Celine Dion, spille trommer som John Bonham, røske i bassen som Lemmy Kilmister, eller shredde gitaren som Jimi Hendrix kan prøve deg. Om du er erfaren musikker, har en musikkspire i magen eller om du sitter hjemme og klimprer på et instrument og lurer på hvordan det er å stå på en scene –  ta turen til Musikk-Kjeller'n og lev ut drømmen din.

I Musikk-Kjeller'n er alt lov, og alt er ønsket.

Rusfritt arrangement

Åpen scene er et rusfritt arrangement, åpent for alle. Det er gratis inngang og ingen aldersgrense. Musikk-Kjeller'n har en enkel kiosk der du kan få kjøpt forfriskninger.

Om du ikke ønsker å stå på scena selv, ta med venner for en hyggelig kveld i Kjeller´n.

Et treffsted

Åpen scene er et treffsted for musikkinteresserte.

Om du er interessert i musikk og ønsker å møte andre som spiller i band eller på andre måter deler din musikkinteresse ta turen til Musikk-Kjeller'n.

Rebels Music har noen go'biter i vente så her er det muligheter for å være med å trekke i noen tråder for dere som blir med på Åpen scene.

Kommentarer til denne saken