Hyggetreff på Jors

Av
DEL

InnsendtTorsdag 3. juledag hadde igjen pårørende- /vennegruppa ved Jors innbudt beboere, pårørende og venner til hyggetreff med sang og musikk i kantina på JOrs. Bordene var nydelig dekket med gruppas grønne duker, røde julelykter, blomster og nydelige juleservietter.

Leder i pårørendegruppa, Annikken Brovold, ønsket hjertelig velkommen til ca. 75 gjester. Hun ønsket også Hanne og Otto, som sto for fin sang og musikk, hjertelig velkommen. Dette var kanskje noen færre enn vanlig, men det skyldes vel glattisen ute.

Prøysen hører med i jula, så de startet opp med «Romjulsdrøm». Otto dro som vanlig noen vitser som vakte stor jubel. «En stjerne skinner i natt», vakkert sunget av Hanne, gir en god julefølelse. Mange fine sanger ble framført og plutselig var det tid for kaffetår'n. Bordverset ble sunget. Bløtkake fra Huset og deilige kringler og sjokoladekake ble servert. Og dømme etter praten så det ut til at alle koste seg.

Mens loddsalget pågikk grep Annikken mikrofonen og takket alle som støtter oss med Grasrotandelen fra Norsk tipping, dette gjør at vi kan fortsette med slike sammenkomster. Hun sa også at vi ønsket flere støttespillere. Hun takket også de som er med i gruppa vår for den fine innsatsen de gjør. Etter loddsalget startet Hanne og Otto opp igjen. Otto serverte noen fine vitser og Hanne sang «Tusen små stjerner». De avsluttet med «Amazing grace». Annikken takket dem for fin underholdning.

Til slutt var det trekning og mange flotte gevinster fant sine vinnere. Deriblant mange fine blomster gitt av Fjell Blomster, mye frukt og fruktkurver gitt av Kiwi Jevnaker og Rema 1000 Jevnaker. Tusen takk for deres støtte.

Alle ble ønsket vel hjem og godt nytt år og på gjensyn i 2019.

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags