Årsmøte i Tingelstadhøgda sanitetsforening

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Torsdag 14. februar hadde Tingelstadhøgda sanitetsforening årsmøte hos Anne Marte Skari.

DEL

Innsendt 15 av 25 medlemmer var til stede. I 2018 ble det avholdt sju medlemsmøter og fire styremøter.

8. mars feiret vi kvinnedagen. 2. påskedag var grenda invitert til samling ved St. Petri. 50 små og store fikk servert kaffe og kaker i vårsola. Rømme og spekemat ble servert for grenda på Halvdanshaugen i juni. Ca. 60 stykker møtte opp. Etter maten fikk vi omvisning i utstillingshallen.

Av møtetemaer ellers kan nevnes stell av sommerblomster, bruk av sopp til mat samt ideer til strikket julepynt. Sanitetsåret ble avsluttet med julemøte der også kara var invitert, som belønning for at de sørger for å skaffe bjørk til fastelavnsris. Vi solgte 200 ris.

Foreningen var aktivt med på årets russeprosjekt. Etter årets første gudstjeneste i St. Petri serverte vi, tradisjonen tro, kirkekaffe. Vi var også dette året med på å ordne skolefrokost på Brandbu barneskole sammen med Brandbu Sanitetsforening. Et flott tiltak som elevene setter stor pris på. Vi har også hatt basar med godt økonomisk resultat.

Foreningen har deltatt på fellesstyremøte for sanitetsforeningene i Gran, informasjonsmøte for foreningene i NKS Oppland og årsmøte i Frivilligsentralen. Tre representanter deltok på fylkesårsmøte på Dombås.

Vi har gitt støtte til NKS sine merkesaker samt til skiløypeoppkjøring over Tingelstadhøgda.

I tillegg til inntekter fra basar, fastelavnsris og utlodning, har foreningen også i 2018 fått støtte fra Brandbu og Tingelstad Almenning og Sparebankstiftelsen. Grasrotandelen har også blitt en kjærkommen inntekt.

Leder og styrerepresentanter som var på valg, ble gjenvalgt. Styret for 2019 består av leder Astrid Bilden. Styremedlemmer: Randi Hoff, Kari Lien Tingelstad, Gerd Britt Tøfte og Aud Asmyhr. Styret konstituerer seg sjøl seinere. Valgkomité ble Anne Marte Skari og Pernille Alm.

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags