Årsmøte i Vestre Tingelstad sanitetsforening

Av
DEL

Innsendt2018 var et aktivt år for Vestre Tingelstad sanitetsforening.

Vi har hatt medlemsmøter med forskjellige temaer:

Hudpleie med fagmann fra Apotek 1, avleggerauksjon, grøtfest, juletrefest, julekoldtbord, på to av møtene har medlemmer fortalt og vist bilder fra sine store reiser i løpet av året. Vi har deltatt på bygdedag som Tingelstad idrettsforening hadde på idrettsplassen.

Vi har vært på fylkesårsmøte på Dombås og landsmøte i Tønsberg, i tillegg til flere lokale årsmøter og infomøter.

Sammen med de andre sanitetsforeningene på Hadeland, har vi bidratt i prosjektet «Ja betyr ja» i samarbeid med Støttesenter mot incest og seksuelle overgrep (SMISO) Oppland. Da var vi på Hadeland videregående skole og delte ut goodiebags, som inneholdt litt forskjellige ting ungdommene kan få bruk for i russetida.

I september hadde vi «Frem fra glemselen»-konsert på Trivselshuset i Brua, med Rita Engebretsen og Tommy Michaelsen. Det var et veldig vellykket arrangement, med mange fornøyde frammøtte.

Vi var også på Fredheim skole på avslutningsdagen før jul, der serverte vi julegrøt og rød saft til alle elevene og lærerne.

Elever fra Fredheim har hjulpet oss med å selge maiblomster, vi har hatt høstlotteri med masse fine gevinster, og vi har selvfølgelig laget og solgt fastelavnsris. Alt dette gir gode inntekter til saniteten. Pengene deler vi ut til forskjellige prosjekter som NKS er engasjert i, men først og fremst til forskjellige aktører i lokalmiljøet.

Det har vært litt vanskelig å rekruttere nye medlemmer til foreningen og framtida så en periode litt mørk ut. Etter et «Rop om hjelp» i sosiale medier og i postkassene i distriktet, har vi fått en del nye medlemmer, noe vi er veldig glad for. Dermed har vi igjen håp om ei lys framtid for foreningen vår.

Takk til alle som kommer på møter, kjøper lodd og bidrar på forskjellige måter til en hyggelig og positiv stemning i foreningen vår.

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags