Opplevelsesrik tur til Wien for Hadeland Seniorforum

STOT GJENG: Det ble tatt bilde av hele reisefølget før hjemreise.

STOT GJENG: Det ble tatt bilde av hele reisefølget før hjemreise. Foto:

Av

Et møte med Wien-Bratislava i regi av Hadeland Seniorforum med Bjørn Johnsen som guide ble en munter og minnerik opplevelse.

DEL

Hva som sitter best på netthinnen etter en fem dagers tur er vanskelig å si, men Wienerkonserten, slik vi hører den første nyttårdag var en nytelse både for øye, øre og sinn. Utflukten til Wachaudalen med slottet  Schønbrunn , keiserens sommerresidens, med en blomstrende hage var en vitamininnsprøyting i seg selv.

Johnsen, med mer enn 40 års erfaring gjennom Gran Bussferie vet å satse på kvalitet, noe den norsk/svenske guiden i Bratislava var et eksempel på. Myndig, kunnskapsrik og med en god porsjon humor fikk vi et møte med både fortid og nåtid.

Turen som helhet, med førsteklasses hotell og allsidige restauranter gjorde den gruppen på 38 deltagere til en enhet. Der ingen ble holdt utenfor, og latteren satt løst.

Håpet er at flere slike utflukter for seniorer vil fortsette. Da kan alle som setter pris på kvalitet, gode historier, sang og mulighet for å kombinere ferie, lærdom og finne nye venner både i inn- og utland bare glede seg. Bare for å få sagt det, Bjørn Johnsen er ei messe verd.

MAT OG DRIKKE: Wien er kjent for både god mat og godt drikke. Byen skuffet ikke.

MAT OG DRIKKE: Wien er kjent for både god mat og godt drikke. Byen skuffet ikke. Foto:

FORNØYD: Et lite bilde av fornøyde deltagere.

FORNØYD: Et lite bilde av fornøyde deltagere. Foto:

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags