Medaljen for lang og tro tjeneste

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Røysumtunets festsal var fylt til randen da Elin Korsvoldlien Berget den 21. desember mottok Norges Vels medalje for lang og tro tjeneste.

DEL

Institusjonssjef Erik Nordengen holdt tale for hjelpepleieren som har arbeidet sammenhengende ved institusjonen i 30 år. Han sa at Elin Berget kunne være stolt av lang og tro tjeneste for det viktigste i livet; omsorg for medmennesker.

Han framholdt betydningen av å bidra til livskvalitet for beboerne, på tross av sykdom og begrensninger, og at en større oppgave ikke finnes. Institusjonssjefen takket for flott innsats med fagkunnskap og erfaring som gir trygghet for beboerne. I sin tale pekte han på at jobben er variert og uforutsigbar, slik som epilepsiens vesen, og at det derfor er viktig å ha dyktige og fleksible medarbeidere med stor utholdenhet.

Enhetsleder Jane Pettersbakken takket for godt kollegafellesskap og hyggelig samarbeid på avdelingen. Hun trakk fram Elins nære relasjon til beboerne, og hennes omsorg, omtanke og varme for alle.

I tillegg til diplom og medalje vanket det blomster og gavekort for kjøp av gullklokke eller annet som Elin måtte ønske seg. Institusjonssjefens uttrykte håp om at Elin fortsatt i mange år vil tjene Røysumtunet, ble ledsaget av stor applaus fra salen.
  

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags