Harestua idrettslag og Jevnaker bordtennisklubb stiller til sammen åtte lag i seriesystemet. Nylig var tre av dem i aksjon i Harestua arena.

Jevnaker BTKs førstelag spiller i eliteserien, Harestua ILs førstelag i 1. divisjon. De to lokale klubbene har både bredde- og toppspillere, og er ivrige arrangører.

Harestua IL huser serierunder, regionale treningssamlinger og større stevner. Jevnaker BTK er landets mest aktive turneringsarrangør, med nasjonale stevner på menyen nesten månedlig.

 

5. divisjon

Bredden i hadelandsklubbene ble vist fram i flerbrukshallen i Harestua arena, der fem av serielagene i 5. divisjon avdeling B var samlet. Deriblant tre fra Hadeland: Jevnaker BTK 3, Harestua IL 4 og klubbenes felles lag Hadelandsdamene.

Jevnaker BTK 3 spilte to kamper. Vant én og spilte uavgjort i den andre i seriepremièren med følgende spillere: Leif-Harald Svendsbråten, Kevin Svendsbråten, Lars Jensen, Eivind Stenerud Sørum og Fredrik Wilkens.

 

Harestua IL 4 spilte tre kamper. På årets lag hadde kun Noah Kjølsø tidligere spilt i lagserien, så det var et spent lag som møtte opp i hallen for å forsvare fjorårets 2. plass i 5. divisjon. Laget vant én og tapte to med følgende spillere: Bjørn-Simen Larsen, Noah Kjølsø, Fredrik Blyverket og Daniel Fjeld Joelsen. Trener Alexander Karlsrud som veiledet guttene gjennom dagen var godt fornøyd med det unge laget.

Hadelandsdamene spilte og tapte sine tre kamper med følgende spillere: Trine Nielsen, Linda Svendsbråten, Katrine Kjølsø og Lene Jensen.

LES OGSÅ: Se kampfakta og tabell for 5. divisjon avdeling B her

Også de andre lagene har startet sesongen.

4. divisjon

Sølvlaget fra fjorårets 5. divisjon spilte i år første runde av 4. divisjon på Lørenskog.

Veteran Lasse Lange måtte grunnet mannskapsmangel stille opp som tredjemann og trener for laget. En jobb han gjorde med stor suksess og han ledet laget til to seiere og en uavgjort. En bra sesongstart som plasserte laget på en andreplass i serien.

LES OGSÅ: Se kampfakta og tabell for 4. divisjon avdeling B her

 

3. divisjon

Vinnerne fra fjorårets 4. divisjon spilte nylig mot Lynild og B71 i Harestua arena. Her møtte Harestua Lynild og B-71 2. Med en seier og en uavgjort holder laget stø kurs mot en ny sesong i toppen av tabellen i avdeling C.

I 3. divisjon avdeling B spiller Jevnaker BTK 2, som har tapt sine kamper mot Fornebu og Kobra.

LES OGSÅ: Se kampfakta og tabell for 3. divisjon avdeling C her

LES OGSÅ: Se kampfakta og tabell for 3. divisjon avdeling B her

 

1. divisjon

1. divisjons-laget til Harestua spilte også nylig serieåpning på Fornebu. De åpnet med veldig bra serieåpning med seier mot Kjelsås på lørdag og ny seier på søndag mot Fokus før Hardanger ble for sterke i siste kamp. Det var et veldig fornøyd lag som dro hjem til Harestua etterpå.

LES OGSÅ: Se kampfakta og tabell for 1. divisjon her

 

Eliteserien

Jevnakers lag i eliteserien har spilt tre kamper så langt i år. Det har endt med tre tap. Flere lag i serien har ikke spilt noen kamper ennå.

LES OGSÅ: Se kampfakta og tabell for eliteserien her

(Avisen Hadeland har fått to innlegg om serieåpningen til bordtennisklubbene. Redaksjonen har her sydd sammen to innsendte bidrag.)