Med landslaget på «Cypros friendship Open»

Jesper og Lisa med landslagscoach Hågen Viken Grini.

Jesper og Lisa med landslagscoach Hågen Viken Grini. Foto:

Av

Forrige helg var Harestuas Lisa Marie Lange og Jesper Grua med bordtennislandslaget til «Cypros friendship open» i Nicosia.

DEL

InnsendtLisa var på lag med Tone Todok fra B-72, og spilte seg helt fram til finalen etter en sterk 3-1-seier mot Armenia i semifinalen. I finalen holdt det dessverre ikke helt, og det ble et 3-2-tap etter en svært jevn lagkamp mot vertsnasjonen.

I singel tapte Lisa jevnt (13-11 i avgjørende sett) i innledende pulje mot en spiller hun hadde beseiret tidligere i turneringen. Hun ble dermed nummer to pulja og fikk hard trekning i kvartfinalen mot en av turneringens beste spillere. Det altså én andreplass og én femteplass for Lisa denne gangen.

Jesper var på lag med Martin Frøseth fra Tingvoll.

De spilte seg fram til semifinale, men måtte se seg slått av Kypros A. Men, i bronsefinalen vant gutta mot Kypros B og sikret seg dermed en tredjeplass i lagklassen. I singel tapte Jesper en jevn kamp i avgjørende sett mot en fra Jordan, som for øvrig endte på pallen i klassen. Jesper tar dermed med seg én pallplass hjem fra Kypros. Fra Norge var deltok i alt åtte spillere og to trenere. Følgende nasjoner deltok på turneringen: Norge, Kypros, Armenia, Libanon, Jordan og Malta.

Jesper får råd av landslagstrener Gundars Rusis

Jesper får råd av landslagstrener Gundars Rusis Foto:

Både Lisa Marie og Jesper satser for fullt på bordtennis. Begge spillerne har valgt å spille for Fokus bordtennisklubb, kanskje Norges beste klubb for å utvikle seg.

Lisa Marie går i dag 2. året på NTG Bordtennis i Bærum, og trener i hovedsak på NTG. Jesper reiser fra inn til Oslo 3–4 ganger i uken for trening. Begge er ellers i Harestua når det passer i treningsplanen. Det blir spennende å følge Lisa Maria og Jesper framover.

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags