Bjørnar Kvåle: En stor takk til alle som bidro til Idrettsuka

Av
DEL

MeningerDa er Idrettsuka 2019 over for denne gang.

Jeg som leder av Idrettsuka ønsker på vegne av Brandbu IF, trenerne og sponsorene å takke dere for at dere ville ha med barna deres på Idrettsuka 2019.

Det har vært en ære å få lov til å gjennomføre dette opplegget sammen med barna. Det har vært mye latter og moro. Hver dag har jeg møtt blide og hyggelige barn som har gledet seg til en ny dag med aktiviteter. Det samme smilet har jeg sett når de har gått hjem selv om de er litt slitne.

Håper alle føler at de har fått prøvd noe nytt og er litt slitne etter en aktiv uke med mye sprell. Aktiviteter som barna fikk mulighet til å prøve gjennom uka var orientering, turn, friidrett, terrengsykkel, kajakk, diverse ballaktiviteter, rulleski, stafetter og mye annet moro. Om det er en aktivitet dere ønsker å vite mer om eller vil ha kontaktinformasjon til så er det bare å ta kontakt.

Planleggingen for neste års Idrettsuke er allerede i gang og håper at flere av dere ønsker å komme tilbake igjen første uka i sommerferien 2020. Vi kan love at det vil bli noen nye aktiviteter til Idrettsuka 2020.

En stor takk vil rettes til våre sponsorer i forbindelse med Idrettsuka. Kiwi med det vi trengte av matvarer i forbindelse med lunsjen som barna fikk hver dag. Sparebankstiftelsen Gran og Brandbu sanitetsforening for midler til innkjøp av nytt utstyr som vi og klubben kommer til å få stor nytte av framover. Peppes Brandbu for pizzaene vi serverte som avslutning sammen med premieutdelingen fredag ettermiddag.

Våre trenere fortjener også en stor takk. Dere har gjort en fantastisk jobb gjennom hele uka. Håper dere sitter igjen med fin erfaring og fortsetter å være aktive som utøvere og/eller trenere i Brandbu IF i framtiden også.

Vår fotograf og videomann Drone-Bjone kommer med en film fra uka i løpet av neste uke. Det er bare å glede seg. Den vil bli publisert på Brandbu IF sin nettside og Facebook-side.

Tusen takk for meg!

PS: Om du tipser en venn til å bli med neste år så kommer det til å bli enda mer lek og moro

LES OGSÅ: Jentene på idrettsuka i Brandbu er enige om hva som er viktigst

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags