Over 200 skyttere i alderen 10 til 80 år på Lygna

TREFFSIKRE: Denne trioen leverte god skyting på Lygna i helga. Fra venstre: Oddvar Staxrud, Amund Ødegård, Roger Ottosen og Morten Støen.

TREFFSIKRE: Denne trioen leverte god skyting på Lygna i helga. Fra venstre: Oddvar Staxrud, Amund Ødegård, Roger Ottosen og Morten Støen. Foto:

Av

Lørdag arrangerte Tingelstad skytterlag HV-cup og Samlagstevne i feltskyting på Lygna. 209 skyttere mellom 10 og 80 år deltok i HV-cupen.

DEL

InnsendtAv disse skjøt i underkant av 50 skyttere også Samlagsmesterskap.

I klasse V55 vant Oddvar Staxrud, Tingelstad skytterlag med 39/03 foran Egil Kristiansen fra Lunner skytterlag med 38/03.

I klasse 2–5 ble det en spennende finale mellom Tingelstads Amund Ødegård som endte på 42/5 og Roger Ottosen fra Vestre Toten som endte på 42/8. Sistnevnte vant med tre innertreff. På 3. plass kom Morten Støen, Randsfjord med 40/4.

Det er gledelig for arrangøren å se at det er en økende deltakelse blant de yngste skytterne. Tingelstad skytterlag hadde med sju ungdomsskyttere i samlagsmesterskapet.

I klasse nybegynner ungdom deltok Tomine Borgli 16/7, Sigurd Stenberg 19/8 og Emilie Iversen 14/8.

Best av de lokale skytterne i klasse rekrutt ble Oliver Aschim Kristiansen som etter finale endte på tredjeplass med 25/3. På plassen bak kom Erik Aleksander Hansen Hagen med 23/0. Audun Sonflå fikk 18/7 og Amund Aalberg 14/4.

De yngste skytterne går finfeltløypa hvor alle hold er på 100 meter. Det samme gjør veteranskytterne. De beste lokale her var Finn Nordli, Tingelstad i V65 med 39/5. Egil Grina fra Lunner ble nummer to med 41/7, pluss at han tok 3. plass i kl. V73.

Det var gode skyteforhold på Lygna. Det ble levert mye god skyting både i grovfelten og finfelten. Skytterlaget fikk gode tilbakemeldinger for et godt arrangement.

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags