Tangokonsert i Steinhuset

KONSERT: El Muro Tango gjester Steinhuset 22. september.

KONSERT: El Muro Tango gjester Steinhuset 22. september. Foto:

Av
DEL

Ditt Hadeland Det norsk-argentinske tangobandet El Muro Tango har opplevd stor suksess siden oppstarten høsten 2016. Med en solid dose energi og et lidenskapelig uttrykk, har bandet begeistret dansere og musikkelskere i store deler av Europa og i Argentina.

Turneen i Norge denne høsten omfatter besøk i Steinhuset på Granavollen den 22. september, og de kommer sammen med den argentinske sangstjernen Omar Mollo. Han har vært nominert til Latin Grammy Awards og har vunnet Carlos Gardel-prisen i kategorien «Beste album – mannlig tangosanger».

El Muro Tango ga ut sitt debutalbum i 2018 og høstet glimrende kritikker i den internasjonale musikkpressen. Dan Hobson i Songlines Magazine skrev at dette var kvalitetsmusikk spilt til perfeksjon, på en slik måte at tango simpelthen ikke kun ender opp i historiebøkene.

Fiolinist og drivkraft i det internasjonalt anerkjente tangobandet er Karl Espegard, som bor i Drammen. Bandmedlemmene bor i fire forskjellige land og Espegard bekrefter at det ikke har vært lett å planlegge årets turne med hensyn til karanteneregler og innreisebestemmelser. Alt er nå imidlertid i orden, og Steinhusets Venner ser fram til å kunne tilby en ny flott tangokonsert.

I Steinhuset, må vi som andre arrangører, operere med redusert antall plasser og notering av navn og telefonnummer. Tross dette, velkommen til konsert.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken