Inviterer til Treffpunkt Harestua

Inviterer:  Ida Benoni, som blant annet arbeider som organist og trosopplærer i Lunner.

Inviterer: Ida Benoni, som blant annet arbeider som organist og trosopplærer i Lunner. Foto:

Av

Søndag ettermiddag inviterer kirken i Lunner til noe nytt – Treffpunkt Harestua.

DEL

INNSENDT

Vi møter en av initiativtagerne, Ida Benoni, som blant annet arbeider som organist og trosopplærer i Lunner.

– Hvordan kom dette egentlig i stand, Ida?

– Det kom et ønske fra «grasrota» på Harestua om et lavterskeltilbud hvor folk kunne møtes på tvers av generasjonene – et treffpunkt der alle kunne være med i et meningsfullt felleskap, både store og små. Vi starta da en planleggingsgruppe med dette for øye. Her dukket det opp masse kreativt – og nå håper vi å kunne fylle opp gymsalen på Harestua skole søndag ettermiddag for da braker det løs!

– «Treffpunkt Harestua» - hva innebærer det egentlig?

– Det er viktig for oss å understreke at dette er en samling for ALLE. Her blir det pop-up barnekor (som skal synge for oss senere i programmet), gratis middag, en samling vi kaller «Helt ærlig» med musikk, gjester og tanker om livet. Nå på søndag er det Kine Vik-Erstad og Per Øystein Erstad som er de første «gjestene». De er hadelendinger, dyktige musikere og har mange erfaringer og tanker om livet som det blir spennende å høre om. I tillegg bidrar de med sang og musikk. Parallelt med «Helt ærlig» blir det opplegg for barna – så her er det mulig å komme både med og uten barn.

– Og planene framover?

– Vi møtes igjen søndag 10. november med mer musikk, nye gjester, barnekor og aktiviteter – og gratis middag. Vi håper dette slår an og blir til glede og nytte for folk på Harestua. Men det er også viktig å si at dette tilbudet gjelder for hele Hadeland – så ta deg gjerne en tur selv om du ikke har noen særskilt tilhørighet til Harestua, kommer det smilende fra Ida Benoni.

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags