Juleavslutning og pengegave fra Gran sanitetsforening til ungdommen i Gran

GAVE: Gran sanitetsforening kom med gave til ungdomsarenaen.

GAVE: Gran sanitetsforening kom med gave til ungdomsarenaen. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Arena Gran skulle ha juleavslutning og ønsket seg en god gammeldags avslutning med grøt, gløgg, pepperkaker og julenisse.

DEL

InnsendtDet fikk de, takket være Gran sanitetsforening. De bevilget 2500 kroner til ungdommen i Gran og kom og gjorde kvelden utrolig koselig for mange. Gran sanitetsforening stilte opp mannsterke og ordnet grøt og alt som skulle til for å få en super kveld på Arena Gran, møteplassen for ungdom i Gran sentrum.

Det ble julequiz, grøt, gløgg og hjemmelagde pepperkaker. Nissen kom med poser til ungdommen som var sponset av Kiwi i Gran og Roa.

Og da vi trodde det var over for en helt super kveld, dro Gran sanitetsforening opp en julegave til Arena Gran på 10.000 kroner. Gaven skal gå til utstyr på arenaen. Sanitetsforeningen synes det er viktig å kunne gi til ungdommen i Gran. De mener det bør satses på ungdommen i kommunen.

Som leder av Ung frivillig og Arena Gran kan jeg bare si: Vi er overveldet.

Dette var en helt fantastisk flott avslutning på Arena Gran for 2018 og vi kan gå inn i 2019 med litt ekstra til utstyr. Pengene kommer godt med nå som vi har utvidet åpningstidene for arenaen fra en til to dager i uken. Onsdag og fredag er det åpent tilbud for ungdom fra 13 år og oppover.

Siden det er Gran frivilligsentral Ung som driver arenaen har vi ikke så mye å rutte med til utstyr, arrangementer og utflukter for ungdom i Gran kommune. Og vi er kjempeglade for hver krone vi kan få for å lage ett supert tilbud for ungdom i Gran kommune.

Arenaen samarbeider masse med Ung Hadeland og er glade for samarbeidet med dem.
Arena Gran er en flott, trygg og fin møteplass for ungdom i Gran og vi håper flere ungdom kommer på innom neste år.

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags