Etter fjorårets NM på ski, var Verdens gutter ute og testet NM-løypene på Lygna. Det var stor suksess, og selv om ingen kopierte tempoet til storløperne, var det en morsom kveld med mye knall og fall og også mye mestring. For mange av guttene var det første forsøk på å balansere på smale ski, mens andre hadde litt mer erfaring og bidro med gode tips og råd.

I år går turen til Svea 1. februar. Det settes opp transport fra voksenopplæringen på Roa kl 18, og der må alle møte ferdig utstyrt for noen timer ute på ski. De som ikke har ski/utstyr selv, kan låne dette på BUA på Lunner eller Gran på forhånd - og BUA Lunner har åpent helt frem til avreise på torsdag. 

Etter skituren/skilek på Svea blir det saft og boller på Svea sportshytte hvor vi både kan få varmen, få snøen ut av kriker og kroker den har satt seg og snakke og le sammen om kveldens prestasjoner. 

Verdens gutter ønsker alle nye og gamle gutter velkommen - enten rett på Svea eller helst på Voksenopplæringen - spesielt om du har plass til å ta med en skiløper eller to i bilen.