Det vil bli duket for en hyggelig aften på Brandbu kino på søndag, da vi viser filmen «Downton Abbey». Mange har fulgt tv-serien, og endelig er også filmen her. Det vil bli servert te og kjeks/kaker på etasjefat. Vi ønsker å skape en hyggelig atmosfære på Brandbu kino før filmvisningen starter.

Siden det på forrige visning dukket opp iherdige «Downton Abbey»-fans, ser vi fram til at disse finner hverandre gjennom den felles interessen på Brandbu kino. Så vi oppfordrer folk til å komme tidlig og slå av en prat både med oss som jobber på kinoen og andre film- og serieinteresserte.

Sjangeren er selvsagt drama, og det er også innmari moro at de samme skuespillerne som spiller i serien også spiller i filmen. Vi ser fram til en hyggelig aften på Brandbu kino førstkommende søndag 22. september.

Om filmen:

Bli med på høstens hyggeligste gjensyn når Downton nok en gang åpner dørene.

Ventetiden er over! Bli med tilbake til Downton Abbey og finn ut hvordan det går med favorittkarakterene fra en av tidenes mest populære TV-serier. Filmen utspiller seg i tidsrommet 1927 til 1929, og Downton får besøk av selveste Kong George V og Dronning Mary. Det kongelige besøket setter godset på hodet, og bringer en rekke konflikter og forviklinger til overflaten.