En varm takk for alle bidrag til julemataksjon!

Esker fulle av mat er klare for utkjøring med hjelp av Hjemmetjenesten i Gran.

Esker fulle av mat er klare for utkjøring med hjelp av Hjemmetjenesten i Gran. Foto:

Av

Det er mange som har bidratt med penger og matvarer til innsamlingen vi hadde for familier og enslige som trengte litt ekstra for å feire jul.

DEL

Ditt Hadeland Året 2020 har vært et vanskelig år for mange, og derfor ønsket Kirken i Gran, som flere andre i førjulstiden å samle inn penger og mat til familier og enslige. Og på det viset være med å bidra til at flere kunne få litt ekstra godt å kose seg med i jula. Tilbakemeldingene er at folk ble glade for maten de fikk og gledet seg til å gjøre i stand til jule- og nyttårsfeiring.

Vi vil rette en varm takk til alle dere som har gitt penger på Spleisen og som ga mat i handlevognen på Rema 1000 på Andfossen.

– Det kom inn hele 12.450 kroner på spleisen og det er utrolig bra og langt over hva vi håpet på. Bidragene fra dere gjorde at vi fikk levert ut 15 bæreposer og 12 esker med mat til folk som trengte det i jula!

– Vi vil også takke for samarbeidet med helsestasjonen og hjemmetjenesten i Gran kommune som leverte ut maten. En stor takk også til Rema 1000 Andfossen og Kai Arne Sørumshagen, som tilbød seg til å ha en handlevogn stående i butikken i store deler av desember, uttaler Marianne Sagbakken og Lene Birgitte Bjølverud-Rødningsby, de to som har holdt i innsamlingen på vegne av Kirken i Gran.

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.