En vellykket grendas dag i Moen

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Innsendt For tredje år på rad har Moen sportsklubb i samarbeid med Moen 4H og Hadeland o-lag gjennomført Grendas dag i Moen.

Det var mye liv og røre på Sittpå denne søndagen. Mange ulike aktiviteter man kunne delta på som straffespark konkurranse, tre-ski løp, hesteskokasting m.f. Hos 4H kunne man lage sine egen smoothie ved å sykle, lage spikerbilde og gå natursti. Moen håndball arrangerte oppvarmingsdans hvor alle kunne delta. Alle aktiviteter var gratis og barna fikk utdelt aktivitetskort. Etter å ha gjennomført minst fem aktiviteter kunne man hente seg en is i kiosken som premie.

I tillegg til aktiviteter var det salg av deilig lapskaus, pølser, brus, is, vaffel og kaffe. Det var loddsalg med flotte premier fra blant annet klubbens hovedsponsor Sparebank 1 Ringerike Hadeland og Kiwi Jaren stilte med flott fruktkurv.

Nytt av året, var at det ble arrangert mini fotball cup for 1. og 2. klasse, det var lag fra både Brandbu og Gran i tillegg til Moen.

Grendas dag er egentlig en gammel tradisjon som er blåst liv igjen. Tidligere het det klubbens dag. Nå har man valgt å utvide slik at man Moen sportsklubb i samarbeid med Moen 4H, Hadeland o-lag og Hadeland CK. Sistnevnte var ikke med i år pga sykkelritt på Nittedal, men har vært med de to foregående årene.

Det er to ting vi ønsker å oppnå gjennom arrangementet: å vise bygda hva som finnes av aktivitetstilbud i Moen og å skape en møteplass hvor både unge og gamle kan komme og slå av en prat over en kaffekopp.

Men det er ingen tvil om at et sånt arrangement kun kan gjennomføres dersom man har folk som er villig til å hjelpe til. Derfor vil vi rette en STOR takk til både store og små som hjalp til med alt fra rigging, rydding, vaffelsteking, grilling, kiosksalg, parkering, aktiviteter med mer.

Tusen takk!

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken