Etter nesten to år nedstigning i Musikk-kjeller´n i Gran, og med et band de har brukt 10 år på å finne en dato som passer, så er det endelig klart for rock ’n’ roll i Musikk-kjeller´n med bandet LiveWire.

De er et helstøpt tributeband som formidler det meste av det beste fra AC/DCs 70-tallskatalog.

Ti år etter

Bandet fokuserer utelukkende på perioden da Bon Scott sto bak både mikrofon og dobbeltbunnede tekster, samt bransjens mest lekne glimt i øyet.

Noen påstår han var den eneste originale vokalisten i AC/DC, men Musikk-kjeller´n har faktisk hatt besøk av den aller første vokalisten i AC/DC, nemlig Dave Evans.

De har også hatt Phil Rudd på besøk, så at de ikke har klart å få LiveWire til Muskk-kjeller`n før nå, er nesten en liten sensasjon.

LES OGSÅ: Børge fra Senja til Gran for rock ’n’ roll

Børge grugleder seg

Og vi kan avsløre at lærer ved Hadeland videregående, og studiomann Børge Finstad, grugleder seg til å spille. For å spille på hjemmebane, etter å ikke vært ute på mange måneder, er nok litt skummelt.

Nils Erik Strømnes på trommer er også et gledelig gjensyn for Muskk-kjeller`n, det er noen år siden nå han var der med bandet Lunner Skynyrd på besøk.

Klassikere som «Highway To Hell», «Whole Lotta Rosie», «Jailbreak», og selvsagt «Let There Be Rock», leveres med autentisitet og stor innlevelse.

Lokal support

LiveWire er: Fred Olsen, vokal, Børge Finstad, gitar, Tor Ivar Johansen, gitar, Bjarne Torud, bass og Nils Erik Strømnes, trommer. Support denne kvelden er Fashion Victims, som er et spennende lokalt band det er verdt å følge med på framover.

Nå er det på tide å komme seg ut av sofaen, møte likesinnede rockere igjen, og støtte oppunder lokale artister og arrangører.