Er dette Hadelands mest spesielle softis-strø?

NY SMAK: I forkant av softis-sesongen bestilte Circle K Brandbu flere nye typer strø til softis. Chili-strø er en av dem.

NY SMAK: I forkant av softis-sesongen bestilte Circle K Brandbu flere nye typer strø til softis. Chili-strø er en av dem. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Circle K Brandbu tilbyr en ny type strø til softis som vi antar de fleste vil regne som uvanlig. Ansatt Maria Grinaker forteller at isen er populær blant eventyrlystne hadelendinger.

DEL

I forkant av softis-sesongen bestilte Circle K Brandbu inn flere nye typer strø. Maria Grinaker jobber på stasjonen og forteller at de ønsket å prøve noe nytt.

– Vi ville tilby noen nye smaker, og da falt valget på blant annet dette chili-strøet.

Hun har smakt på strøet selv, og synes den er helt grei.

– Chili var ikke helt for meg, men det smaker jo godt. Det er ikke noe man vanligvis ville hatt på isen sin. Det er en veldig spesiell smak.

Allikevel forteller hun at de selger en del chili-strø.

– Folk kjøper den fordi de synes det er spennende å prøve ut nye smaker.

Avisen Hadelands journalist har testet ut isen. Den er ikke spesielt sterk, og kategoriseres av journalisten som litt mildere enn en middels sterk kebab. Fløteisen gjør smaken mildere. Man kjenner at det er chili, men den brennende følelsen er forholdsvis svak og går over ganske raskt.

I løpet av neste uke vil avisen Hadeland kåre distriktets beste softis. Hvilke steder MÅ vi innom? Legg igjen tips i kommentarfeltet!


SPENNENDE: Maria Grinaker jobber på Circle K Brandbu og forteller at mange synes det er spennende å prøve nye typer strø på softisen sin.

SPENNENDE: Maria Grinaker jobber på Circle K Brandbu og forteller at mange synes det er spennende å prøve nye typer strø på softisen sin. Foto:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken