Er du abonnent? Nå har brukeren din fått superkrefter

TILGANG: Nå får abonnentene  i Hadeland tilgang til alle Amedias lokalaviser.

TILGANG: Nå får abonnentene i Hadeland tilgang til alle Amedias lokalaviser. Foto:

Som følge av det enorme informasjonsbehovet som har oppstått som følge av korona-pandemien tar Amedia ekstra samfunnsansvar og gir Hadelands lesere en unik mulighet.

DEL

Fra i dag og ut april får alle Hadelands abonnenter muligheten til å lese alt innhold fra mange av Amedias lokalaviser over hele Norge.

Mange hadelendinger har slekt og venner rundt om i det ganske land. Amedia eier 75 lokalaviser og det er stor sannsynlighet for at konsernet har en avis i eller i nærheten av kommunen din slektning bor i.

– Det ene er hva som skjer lokalt der man bor. Men faktum er at begrepet «lokal» i dagens situasjon får en litt annen betydning. Norge knyttes tettere sammen i en slik kritisesituasjon, og nyheter om viruset, og konsekvensene av dette, har en universell relevans. Det ønsker vi å komme i møte, sier konserndirektør Anders Opdahl til Medier24.

Abonnentene vil få informasjon på en egen epost og på hadeland.no i løpet av de neste dagene. Tilbudet heter +alt.

For å få tilgang må hver og en bruker bekrefte at de ønsker det. Så vil kontoen deres åpne opp alle Amedias aviser.

- Gratistilgangen på tvers eksisterer i første omgang ut april måned. Så vil vi gjøre en løpende vurdering ut fra hvordan situasjonen utvikler seg i samfunnet, og hvorhen vi står i kriseforløpet, sier Opdahl.

Han er tydelig på at dette er Amedias bidrag til å tilgjengeliggjøre nyheter bredt og på tvers i Norge i en helt spesiell tid.

– Og det kommer i tillegg til at våre redaktører og journalister gjør alt de kan for å balansere behovene mellom å distribuere samfunnskritisk informasjon åpen for alle, og samtidig sikre grunnlaget for fri og mangfoldig journalistikk fremover. Her synes jeg det gjøres en formidabel jobb rundt om i Norge, som jeg er svært stolt av.

Lurer du på hvor i Norge Amedia har lokalaviser og nettsteder? Her finner du oversikten.


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.