Brukere av både Facebook, Instagram og WhatsApp skal ha problemer onsdag ettermiddag. Problemene brukerne møter hos Instagram og Facebook ser hovedsakelig ut til å handle om at de ikke får se bilder og videoer som ligger ute og det kommer inn feilmeldinger fra store deler av verden.

På Downdetector.com har det kommet inn tusenvis av feilmeldinger om Instagram og Facebook, der det særlig er brukere i Europa, USA, Sør-Amerika og Japan, som er berørt, ifølge Independent. Også i Norge er det problemer. De samme problemene gjelder for brukere av Messenger, der brukere melder om at de ikke kan se bilder som er sendt.

Det meldes også om problemer med å selv legge ut bilder og videoer og ifølge Express.co.uk er det også brukere som rapporterer om at de har problemer med å logge seg inn på Facebook.

Ifølge Independent har også WhatsApp problemer onsdag, og feilmeldinger hos Downdetector.com viser at flere har problemer med å laste ned bilder, videoer og talemeldinger.

et er Facebook som eier både Instagram og WhatsApp og til sammen har de over 3,8 milliarder brukere, ifølge VG.

Feilmeldingene ser ut til å for alvor ha begynt å tikke inn ved 15-tiden. Klokken 18.15 skriver Instagram og Facebook på sin Twitter-konto at de jobber med å fikse feilen.