Gå til sidens hovedinnhold

Eksdama satte inn verdens søteste kontaktannonse for Kenneth (29)

Artikkelen er over 3 år gammel

«Pent brukt pappa deles bort med noen som får hjertet hans til å banke like fort som jeg klarer ...»

Slik begynner «kontaktannonsen» som Trine Sofie Fosskaug Hammer la ut på Facebook på vegne av Kenneth Lien fra Jevnaker denne uka.

Og bildet som er vedlagt, kan smelte stein. For der står to år gamle (3 år 3. mai) Emilian og holder opp bilde av pappa, Kenneth. Teksten fortsetter slik:

«Pent brukt pappa deles bort med noen som får hjertet hans til å banke like fort som jeg klarer (Av andre følelser, hjertet i halsen-bank er forbeholdt MEG!)

En kjekk kar som nærmer seg de gamle 30 åra ønsker seg ei han kan etablere seg med på gården sin, men foreløpig er det ungkarsfrokost å få når jeg er heme hos pappa, så jeg får hjelpe han litt i gang ...

Hvis du ikke syntes det er nok å bare se bilde av oss søte to, så kan det nevnes at han kan å laga mat, han er irriterende blid støtt, sosial, impulsiv og behandler andre som han sjøl vil bli behandlet. 
Om vi ikke alltid ler med han, så ler i hvert fall vi av han, uhøytidelig type.

Om du har lyst til å bli en god nr. 2 (for jeg kommer alltid først!) Så send Kenneth ei melding.

Hilsen Emilian, pappas sjef»

 

Eksen tok affære

For den som lurer på om hva mammaen til Emilian synes om at han figurerer i kontaktannonse for faren, kan vi med en gang røpe at Trine Sofie faktisk ER mammaen til Emilian OG eksen til Kenneth.

– He, he. Ja, da. Og vi er verdens beste venner, ler den foreløpige single 29-åringen.

Han forteller at eksen synes han har vært singel lenge nok, og at det er på tide at han kan få seg litt selskap. For noen dager siden antydet hun at hun skulle lage en kontaktannonse – sånn halvveis på fleip. Lite visste Kenneth at det faktisk ikke bare var en fleip.

– Jeg syntes at det var mange som ville legge meg til på Facebook plutselig. Da jeg oppdaget hvorfor, fikk jeg litt sjokk. Jeg har aldri i hele mitt liv vært så flau, sier han.

 

Har snakket med ei som virker hyggelig ...

Sjøl om Kenneth synes det var veldig flaut med en slik kringkasting på Facebook, må han innrømme at det også er hyggelig.

– Jeg trives med å være to, og skulle gjerne funnet meg ei jente igjen, men jeg jobber mye og er ikke så mye på byen, så det er ikke så lett. Derfor er det ikke sikkert dette var så dumt, sier 29-åringen, som til daglig er maskinkjører. Han er bosatt på gården Øvre Prestlia på Hallumshøgda på delet mot Jevnaker.

Det har ikke manglet på jenter som ønsker å bli kjent med ungkaren, og ei av dem virker lovende.

– Vi har snakket en del sammen, men vi må jo bli bedre kjent, så får vi se, sier Kenneth Lien litt hemmelighetsfull. Han lover imidlertid at Hadelands lesere skal få vite om det dersom det skulle vise seg at Amors piler treffer blink.

Kommentarer til denne saken