Lone (2), Oleah (2) og Mia (2) feirer barnehagedagen med splitter nye tegnesaker

GØY: Lone Ellerine Kjeksrud, Oleah Svebakken og Mia Borgine Kjoberg var svært fornøyd med gavene fra Fagforbundet og Utdanningsforbundet. Anne Berit Rækken fra Utdanningsforbundet følger nøye med når jentene lager et bilde med det nye utsstyret.

GØY: Lone Ellerine Kjeksrud, Oleah Svebakken og Mia Borgine Kjoberg var svært fornøyd med gavene fra Fagforbundet og Utdanningsforbundet. Anne Berit Rækken fra Utdanningsforbundet følger nøye med når jentene lager et bilde med det nye utsstyret. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

13. mars er det barnehagedagen. I den forbindelse har Fagforbundet og Utdanningsforbundet delt ut tegnesaker til alle barnehagene i Gran kommune.

DEL

- Se, så fine farger!, sier Oleah Svebakken (2) i Fagerlund barnehage.

Alle har fått

Mandag morgen fikk hun og resten av barnehagen besøk av Anne Berit Rækken fra Utdanningsforbundet og Finn Hvalsbråten fra Fagforbundet. Sammen delte de ut tegnesaker og diverse andre kreative aktiviteter til barna. Gavene er kjøpt lokalt, på bokhandelen i Brandbu.

- Vi gjør dette for å skape litt blest rundt barnehagedagen som er 13. mars. Alle barnehagene i Gran kommune, både kommunale og private har fått gave fra oss. Siden Fagerlund barnehage er den "nyeste" barnehagen valgte vi å komme hit for å levere gavene personlig, forteller Hvalsbråten.

GAVER: Styrer i Fagerlund barnehage Torill E. Myhrstuen (til venstre) var veldig glad for gavene fra Anne Berit Rækken i Utdanningsforbundet og Finn Hvalsbråten i Fagforbundet.

GAVER: Styrer i Fagerlund barnehage Torill E. Myhrstuen (til venstre) var veldig glad for gavene fra Anne Berit Rækken i Utdanningsforbundet og Finn Hvalsbråten i Fagforbundet. Foto:

Kunst, kultur og kreativitet

Tema for årets barnehagedag er barnehagens arbeid med kunst, kultur og kreativitet under slagordet "La meg skape!".

- Formålet med barnehagedagen er å synliggjøre barnehagenes innhold og kvalitet. Vi synes tegnesaker og andre kreative aktiviteter passet bra i forhold til årets tema, sier Rækken.

Hun forteller om mange fine tilbakemeldinger.

- Barnehagene er svært takknemlige. Vi i Utdanningsforbundet og Fagforbundet synes det er viktig å få fram barnehagenes arbeid i lyset, sier hun.

MORO: Lone Ellerine Kjeksrud, Oleah Svebakken og Mia Borgine Kjoberg synes det var moro med noe nytt.

MORO: Lone Ellerine Kjeksrud, Oleah Svebakken og Mia Borgine Kjoberg synes det var moro med noe nytt. Foto:

Skal markere barnehagedagen

Styrer i Fagerlund barnehage, Torill E. Myhrstuen var veldig glad for gavene.

- Jeg synes det er veldig positivt at noen bryr seg om hva som skjer i barnehagene. Vi er veldig takknemlig, sier hun.

Myhrstuen forteller at barnehagen kommer til å markere barnehagedagen tirsdag.

- Da blir det forskjellige aktiviteter på de forskjellige avdelingene. Foreldre og foresatte har blitt invitert til å bli med fra morgenen av, forteller hun.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags