Fagerlund vil rekruttere flere menn til barnehagen

VIL HA FLERE: Fra venstre på bildet: Are Sørbråten (ped.leder), Simen Borgli, Oscar Julsvik Kristoffersen, Jardar Linstad Tangen, David Blaker og Torill E. Myhrstuen (styrer)

VIL HA FLERE: Fra venstre på bildet: Are Sørbråten (ped.leder), Simen Borgli, Oscar Julsvik Kristoffersen, Jardar Linstad Tangen, David Blaker og Torill E. Myhrstuen (styrer) Foto:

Av
DEL

Ditt Hadeland Fagerlund barnehage har tre menn som fast ansatt, men vi ønsker oss flere.

Vi har fått midler av Fylkesmannen i Innlandet til et prosjekt som skal rekruttere menn til barnehagen. Det har gitt ungdomsskolegutter muligheten til å søke på stillinger hos oss som lekeressurser.

Vi har hatt fire gutter fra 10. klasse på Gran ungdomsskole inne til intervju og de imponerte oss stort. De var alle reflekterte og hadde gode verdier og holdninger som er viktig i arbeid med barn.

LES OGSÅ: Styrer i Fagerlund barnehage: Jeg er stolt av Norge, Gran kommune og mine kolleger

To dager i uken skal de jobbe i barnehagen og arrangere ulike type leker og aktiviteter sammen med barna. De skal være en ressurs i leken sammen med barn. De vil få tett oppfølging med veiledning, tid til planlegging og evaluering. Vi håper med dette at guttene vil få et positivt innblikk i arbeid med barn og at de ønsker å jobbe med barn også videre i sin karriere.

Vi trenger flere menn i barnehagene og vi tror at interessen for arbeid med barn allerede må skapes i skolealder.

Ansvarlig for prosjektet er Are Sørbråten (ped. leder) og Torill E. Myhrstuen (styrer). Prosjektet starter opp i januar og varer til midten av juni.

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken