Gå til sidens hovedinnhold

Feiende flott jubileumskonsert på Skogglimt

Det var Vestre Lunner musikkforening som inviterte til jubileumskonsert på Skogglimt.

Ditt Hadeland

Musikkforeningens konsert i jubileumsåret ble, på grunn av «koronaen», ikke slik som den var ment å være. Derfor ble det invitert til en skikkelig markering på Skogglimt. Der tok Vestre Lunner musikkforening seg av det musikalske innslaget og Grindvoll vel hadde ansvaret for resten av arrangementet.

Sigrid Heier ønsket korpset og publikum velkommen og la der vekt på hvordan musikkforeningen hadde gjenoppstått i 1990. Fra en heller beskjeden ambisjon til et fullverdig korps der de fleste var lokale. En av initiativtakerne, Halvard Waterud, er i dag eneste medlem fra Grindvoll.

Korpset, under sin dirigent Ivar Haakenstad, startet knallhardt med De Opmars og fikk umiddelbart det tallrike publikum med på notene. De fortsatte utenfor marsjverdenen med Vamps Liten fugl og ikke minst Møkkamann. Siste melodi før pausen var Aftenstemning ved Harestuvand.

I pausen serverte Grindvoll vel kaffe og kaker. Da var det også loddsalg med mange flotte gevinster.

Etter pausen startet musikken med Marching Along og Highland Cathedral. De fortsatte med noen viser som Alf Prøysen har gjort kjente og kjære.

Det ble også spilt marsj som Arne Sundvoll har omskrevet til korpsets bruk.

Før siste nummer ble de nye æresmedlemmene, Wenche Kristensen og Odd Melaas, behørig presentert. Også korpsmedlemmene hadde noen og takke og korpsets dirigent Ivar Haakenstad og korpsets leder, Kjell Gunder Hilden, fikk begge overrakt blomster. Konserten ble så avsluttet med Vindernguttenes marsj. Men, etter stående applaus fikk publikum et feiende flott ekstranummer.

Dette var en flott kveld med både kultur og sosialt samvær og alle gikk fornøyde hjem etter en helaften på Skogglimt.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.