Flere lederbytter: Hans Tollef slutter som kommunalsjef

NY JOBB: Hans Tollef Solberg går over i en jobb som rådgiver i Jevnaker kommune. Dermed slutter han som kommunalsjef.

NY JOBB: Hans Tollef Solberg går over i en jobb som rådgiver i Jevnaker kommune. Dermed slutter han som kommunalsjef. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Jevnaker kommune gjør flere endringer i administrasjonen. En av dem går ut på at Hans Tollef Solberg slutter som kommunalsjef.

DEL

Solberg har vært kommunalsjef for Plan og samfunn i Jevnaker kommune gjennom de siste åtte årene, og går nå over i en stilling som rådgiver i kommunen fra nyttår, melder kommunen i en pressemelding.

– Solberg har uttrykt ønske om å endre sin rolle og derigjennom spisse sitt arbeid mot nærings- og samfunnsutvikling. Jevnaker kommune har forståelse for dette, og Hans Tollef skal fremover bidra sterkere til nærings- og samfunnsutviklingen i kommunen innenfor det planfaglige og gjennom andre relevante oppgaver, står det i pressemeldingen.

– Sentral rådgiver

– Hans Tollef har opparbeidet en betydelig kompetanse på forvaltning innenfor plan- og bygningsloven, og etablert et tett og godt samarbeid med næringsaktører og regionale samarbeidspartnere. Dette vil være viktige satsingsområder for hele organisasjonen fremover, og Hans Tollef vil være en sentral rådgiver i sin nye rolle. Dette blir spesielt viktig for Jevnaker kommune nå når hele den næringspolitiske strukturen i regionen er i endring, står det videre.

KONSTITUERT: Gry Brørby Munkerud overtar jobben etter Hans Tollef Solberg midlertidig. (arkivfoto)

KONSTITUERT: Gry Brørby Munkerud overtar jobben etter Hans Tollef Solberg midlertidig. (arkivfoto) Foto:

Gry Brørby Munkerud blir konstituert kommunalsjef for Plan og samfunn. Konstitueringsperioden gjelder frem til 30. juni 2020, og rekrutteringsprosessen for ny kommunalsjef vil gjennomføres i løpet av samme periode, melder kommunen.

Flere endringer

Samtidig gjør de flere andre endringer i organisasjonen. Kultur og fritid blir nå flyttet fra tjenesteområdet Plan og samfunn, og blir nå del av Oppvekst. Ny virksomhetsleder blir Øyvind Norstrøm.

NY LEDER: Øyvind Norstrøm blir leder for Kultur og fritid i Jevnaker kommune.

NY LEDER: Øyvind Norstrøm blir leder for Kultur og fritid i Jevnaker kommune. Foto:

I tillegg er Johnny Heen tilsatt som virksomhetsleder for Vei, vann og avløp. Han kommer fra stillingen som virksomhetsleder for Plan og miljø. Han tiltrer også fra nyttår.

Terje Orebråten blir konstituert virksomhetsleder for Plan og miljø når Heen går over i annen stilling.

Jevnaker kommune oppretter også et helt nytt virksomhetsområde. Brann og redning får Tonny Jensen som virksomhetsleder.

VIRKSOMHETSLEDER: Tonny Jensen. blir leder for den nye enheten Brann og redning i Jevnaker kommune.

VIRKSOMHETSLEDER: Tonny Jensen. blir leder for den nye enheten Brann og redning i Jevnaker kommune. Foto:

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken