Flertallet i styret i Gran Sp sin holdning til nytt sykehjem

Av
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.I forkant av kommunestyrebehandlinga av sjukehjemssaken, hadde Gran SP saken oppe til behandling både i medlemsmøte 14. desember og i styremøte 15. desember. Både medlemsmøtet og styremøtet ga klar anbefaling til kommunestyrerepresentantene om å følge rådmannens innstilling.

LES OGSÅ: Vedtok helt nytt Sagatangen-forslag – ble lagt fram «over bordet»

Dette forslaget er utredet, de ansatte har vært med i prosessen, og nødvendige avklaringer med Husbanken er gjort. Prosjektet er prøvd i markedet, pris og tilbud fra entreprenør foreligger. Flertallet i Gran Sp mener det nå er tid for handling, og at nytt sjukehjem med omsorgsboliger sentralt plassert på Sagatangen bør realiseres.

Tre av våre seks representanter valgte å ikke følge verken medlemsmøtets, eller styrets klare råd.

Styret i Gran SP er sjølsagt glad for at helse Sørøst foreslår å sikre og utvide tilbudet om lokalmedisinsk senter på Gran. Dette ligger imidlertid så langt fram i tid, og er forbundet med så stor usikkerhet at det eventuelt kan utredes tilstrekkelig og realiseres i et byggetrinn to dersom et positivt vedtak i Helse sør-øst og hos helsestatsråden skulle bli et faktum.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken