Gå til sidens hovedinnhold

Flott jubileumsfest for Brandbu seniordans

Ditt Hadeland

50 mennesker var samlet på Sanner hotell 2. oktober for å feire at Brandbu seniordans har eksistert i 20 år. Flere av dem som var med og stiftet dansegruppa deltok på festen; alder 89–94 år, de fleste fortsatt aktive dansere.

Festen startet i Flygelsalongen med velkomstdrink og underholdningsinnslag, blant annet figuren Iver fra Bleiken som holdt tale for damene. Thorleif Næss fortalte litt fra Sanners 90-årige drift der de startet opp med to gjester i 1930 og nå kan ha over 100.

Deretter benket vi oss rundt festdekkede bord i spisestuen Bergljot der vi ble servert nydelig fireretters middag,

Det var mange hilsningstaler, deriblant ordfører Randi Eek Thorsen som hadde tatt seg tid til å komme, noe vi satte stor pris på.

Før henne var det Bjørg Kværn Haugsbakken som holdt jubileumstalen og framholdt særlig stifterne og takket dem. Hun vektla også seniordansens betydning for både fysisk og mental helse. Litt senere ble følgende personer utnevnt som æresmedlemmer: Odd Kristoffersen (nå Spydeberg), Randi Nareid, Anna Jahrmann, Karen Aschim, Ruth Knotterud, Ingrid Munkevold og Arne Jørgensen.

Styreleder Marit Tingelstad foretok utnevnelsen og takket hver enkelt for innsatsen med karakteristikker som særpreget deres innsats. Alle fikk bordflagg med emblem fra Seniordans Norge pluss et diplom.

Videre ble det sunget seniordans-sanger med tonefølge av Karen Aschim på trekkspill. Så kom det hilsningstaler på rekke og rad med blomster og gaver til jubilanten, noe vi i Brandbu seniordans setter stor pris på. Tusen takk.

Etter takk for maten-talen fortsatte festen i den store dansesalen. Instruktør var dyktige Eldbjørg Dieserud. Det ble to danseøkter med kaffe og kakeservering imellom. De danseglade seniordanserne holdt på til midnatt.

Vi kan forsikre leserne om at 1 meters avstand ble overholdt samtidig som antibac-en ble flittig brukt.

Kommentarer til denne saken