Det skal stemmes over Innlandet – Oppland – Hedmark. Jeg har da vitterlig avgitt min stemme til de jeg mener representerer meg best. Jeg har gitt min stemme til de som har interesse av, og kunnskaper om temaer, så late meg skal slippe å forholde meg til det. At alle glæpskæller nå skal ha en direkte mening om alt og alle uten annet utgangspunkt at «jeg tror at» er fint. Får en litt berusende følelse av makt. Men da skal vi ikke stoppe med avstemning om Innlandet skal bestå eller ikke.

Det skal i nærmeste framtid stemmes over disse sakene (skjønt; spør du meg er det ikke mye å stemme over; jeg tror nok med hånda på hjertet vet best):

1. Gran kommune endrer navn. Heretter kaller vi oss Hadeland kommune. Jevnaker har alltid vært en del av Ringerike og har aldri sammenlignet seg med hadelendingen. De kan gjerne beholde Hadeland Glassverk men det skal re-brandes til Ringerike Glassverk.

2. Jeg vet ikke helt hva vi skal gjøre med Lunbyingen, men det ble vel gitt et ganske tydelig signal da bommen ble satt opp. Kos dere i Viken, dere er som byfolk og regne og vi trenger ikke Mylla så lenge vi har Lygna.

3. Vi skal ha dobbeltspor fra Jaren (ny stasjon på Lygna) til Oslo S. Toget skal gå direkte, kan til nød stoppe på Harestua. Om Toten og Gjøvik også vil ha dobbeltspor fra Jaren til Gjøvik er det greit men det får de koste sjøl.

4. Hadeland som eget fylke. Sier seg selv. Vi er en solskinnshistorie. Vi er det eneste fylket i Norge som har helelektrifisert drift av ferger. Og det var ikke særlig vanskelig. Vestland må gjerne ringe og spørre om råd, det kan vi gi gratis.

Ting vi ikke behøver stemme over er sjukehus på Moelv. Men det skal ligge på Moelv, så veldig mye lenger blir ikke aktuelt å reise. Da dør jeg heller hjemme.

Ting som har null betydning siden vi er egen kommune/ fylke er at Rekdal går til Rosenborg. Det er helt ok, jeg kunne da virkelig ikke gitt mer blanke i et tullelag fra Hamar langt mindre et fra Trondheim.

Fin førjulstid ønskes.