For full musikk med Hadeland og Jevnaker

Av
DEL

Ditt Hadeland Hadeland Janitsjar og Jevnaker ungdomskorps har samarbeidet i høst. I ei vanskelig tid har disse to janitsjarkorpsene øvd sammen og forberedt konserten som holdes på Granvang.

Musikantene i begge korps er skjønt enige om at musikk er viktig – ikke minst i denne koronatida, og de ser virkelig fram til å møte publikum.

Korpsene viderefører samarbeidet som var på vårparten, og da som nå er også Hønefoss ungdomskorps representert med flere musikere. Dirigentene har satt sammen et variert program. De lover svingende Glenn Miller storbandmusikk og fyrrig sigøynermusikk, og – selvsagt ingen korpskonsert uten feiende marsjer, opplyser Espen Aslaksen i Hadeland og Eirik Pladsen i Jevnaker.

Leder i Jevnaker ungdomskorps føyer til at han håper publikum støtter opp om korpsene i denne spesielle tida og tar turen til Granvang førstkommende søndag. Smittevernregler tas på alvor enten det gjelder øvelser eller konsert – det skal konsertpublikummet være trygge på, sier Trond Erik Torgersen.

– Hadeland Janitsjar ønsker hjertelig velkommen til konsert, avslutter leder Runi Sommerstad.

Send oss tekst og bilder «

Bidra til Ditt Hadeland! Vi oppfordrer deg til å fortelle om arrangement du har vært på.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken