Igjen er det klart for gla´dager i Gran

START: Det var mange spente på startstreken under Barnas sentrumsløp i 2018. Lørdag er det klart for løp igjen.

START: Det var mange spente på startstreken under Barnas sentrumsløp i 2018. Lørdag er det klart for løp igjen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Et fast sommerinnslag er gla´dagene i Gran. Førstkommende torsdag, fredag og lørdag er det klart for liv i gatene og mye underholdning.

DEL

I tillegg til butikker og butikksentra vil det være internasjonalt og lokalt matmarked i Storgata. Torsdag kan også folk få med seg motorsagkunst ved Roar Tessem på torget.

Fredag underholder Fagerlund barnehage med sang på torget og ungene får gratis is. Ung Hadeland markerer sommerferien med DJ og Lounge på torget. I stasjonsparken blir det hundeaktiviteter, inkludert kåring av den peneste firbeinte i sitt slag. Hadeland Linedance opptrer i Meieritråkket.

Lørdag kan folk se utstilling av veteranbiler i Storgata. Barnas sentrumsløp arrangeres og det er hundeaktiviteter i stasjonsparken.

MYE FOLK OG KJØRETØY: Mange tok turen innom Cars & Coffee i finværet 28. april i Gran. Lørdag er det muligheter igjen for å vise fram bilen og ta en kaffekopp.

MYE FOLK OG KJØRETØY: Mange tok turen innom Cars & Coffee i finværet 28. april i Gran. Lørdag er det muligheter igjen for å vise fram bilen og ta en kaffekopp. Foto:

Det arrangeres igjen Cars & Coffee i Gran, på parkeringsplassen sør for Granstunet. Det blir også defilering av biler i Storgata og premieringer.

I Meieritråkket blir det musikk ved Bullets of Blood og dans ved Good Vibe, mens Linedance Kickers viser det de kan på torget. Våryr-gjengen viser også smakebiter fra sitt sommershow, som for øvrig har premiere på terrassen utenfor Hadeland kultursal torsdag.

RIGGER: Det rigges til Våryr, som starter torsdag.

RIGGER: Det rigges til Våryr, som starter torsdag. Foto:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken