Ikke bare Egil til Harestua – men Bare Egil kommer først

BARE EGIL: Til Hørestua 30. august.

BARE EGIL: Til Hørestua 30. august. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Musikktilbudet Hørestua fortsetter utover høsten. Først ute er Bare Egil-konsert torsdag 30. august.

DEL

Johanna Demker opplyser at billettene til konserten går fort unna. Arrangør Kulturbruket har egen side på Facebook, der folk kan kjøpe billetter og få info.

Hørestua er en konsertserie som skal være et kvalitets-lavterskeltilbud, og sikre kontinuitet på konsertfronten på Harestua. En torsdag i måneden er det booket artister av nasjonal størrelse til å holde intimkonsert på Gamleskolen. 

Først Bare Egil ...

Bare Egil har holdt det gående i omtrent en mannsalder med sin særegne blanding av idioti, politisk aktivisme og lokalt forankret svada. Det hele satt til musikk som både spriker og fenger.

Egil selv er også kjent for de brede lag for hyppige opptredener på Brille og Nytt på nytt på TV.

Hegerberg er for tiden aktuell med sitt fjortende album, «JO!», som både innebærer en ny start, men også opprettholdelsen av en sammenhengende tradisjon.

HØRESTUA: Trudy & Dave spiller 27. september.

HØRESTUA: Trudy & Dave spiller 27. september. Foto:

... så Trudy og Dave ...

Torsdag 27. september besøker duoen Trudy & Dave intimscena i Gamleskolen, med ovennevnte Johanna Demker som Trudy og Alf Bretteville som Dave. Med nyskrevet materiale og allerede utgitte låter, som Force of nature og Call home, opptrer Trudy & Dave som duo, trio eller med fullt band.

10. november i 2019 opptrer de med band, og flere andre kjente, norske musikere som Amund Maarud, Vidar Busk og Knut Reiersrud, i ikke ukjente Royal Albert Hall. Først blir det uansett en duo-opptreden i Hørestua.

... og Harry Manx

Skal du bare på en Harry-tur i november kan en kortreist variant være å se og høre Harry Manx i Hørestua torsdag 8. november. Manx har ikke kort reise, han bor i Canada, og det er et varp å ha sikret seg en artist av dette formatet til Harestua.

Manx er født i 1955 i Douglas på Isle of Man, men familien flyttet til Canada da han var guttunge. Han platedebuterte først i 2001, 46 år gammel, men har nå gitt ut 13 plater på eget selskap. Han spiller en særegen blanding av klassisk Mississippi blues og indisk raga. Manx gikk i fem år i lære i India hos Vishwa Mohan Batt.

Manx vil spille på en variasjon av strengeleiker og det er mer enn verdt turen innom Hørestua når denne strengemagikeren tar turen i november.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken