Gå til sidens hovedinnhold

Nytt motorveterantreff på Myrskogen

Artikkelen er over 4 år gammel

Liker du gamle motorer, er Myrskogen idrettsplass i Østre Jevnaker absolutt stedet å være førstkommende lørdag.

ØSTRE JEVNAKER: Da arrangerer nemlig Østre Jevnaker Gammaltekniske Forening sitt årlige veterantreff på Myrskogen idrettsplass. Dette er faktisk femte år på rad treffet blir arrangert, og det er dermed duket for et aldri så lite jubileum. Tema for årets treff er jord-, skog- og anleggsrelaterte maskiner og biler. I tillegg til redskap og utstyr relatert til dette.

– Interesserte kan gjerne møte opp med aktuelle kjøretøy og redskaper, oppfordrer Hans Høgnes i foreningen i en pressemelding.

De foregående treffene har samlet en lang rekke interessante utstillingsobjekter og mange skuelystne fra fjern og nær, noe det også ligger til rette for i år. Treffet er åpent for alle og har fokus på traktorer, maskiner og lastebiler.

 

– Etter at arrangementet er åpnet, vil maskinene bli startet, og det vil også bli kortesjekjøring og demonstrasjon av maskiner. Her kan det blant annet nevnes demonstrasjon av stasjonærmotor med redskap og lessing av tømmerbil med Isachsen-lasteanordning, forteller Høgnes.

Dersom noen har gamle deler eller utstyr for salg, er det også mulighet for å ta med dette, opplyser arrangørene.

Østre Jevnaker Gammaltekniske Forening er en forening der det er fokus på å ta vare på jord- og skogbruksrelaterte maskiner og utstyr brukt i lokalmiljøet.

– Vi krysser fingrene for bra vær og ønsker alle interesserte, utstillere og publikum hjertelig velkommen. Kiosken vil selvsagt være åpen, sier Høgnes.

Kommentarer til denne saken