Jaren misjonshus inviterer til julemesse

LODDSALG: Tonje Cathrine Sollie (t.h.) har i forkant av julemessa solgt lodd til basaren. Til venstre: Tove Widegren.

LODDSALG: Tonje Cathrine Sollie (t.h.) har i forkant av julemessa solgt lodd til basaren. Til venstre: Tove Widegren. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Innsendt Julekaker, hjemmestrikk og basar er noe av det som står på programmet når Jaren misjonshus igjen inviterer til tradisjonsrik julemesse, lørdag 25. november.

– Salg av lodd til basarboka er et viktig og tradisjonsrikt innslag før julemessa vår. Vi minner om at det er mulig å kjøpe lodd helt fram til trekninga litt utpå formiddagen lørdag, opplyser Tonje Cathrine Sollie.

Hun og Nina Sollie Woie er initiativtakere bak årets julemesse på Jaren misjonshus.

Duoen kan videre informere om at forberedelsene er så godt som unnagjort, en snau uke før det tradisjonsrike arrangementet. Julemesse på misjonshuset har vært arrangert i mange, mange år. Etter noen års opphold, tok de to damene opp igjen tråden for to år siden.

– Messa har vært godt besøkt begge gangene vi har stått for arrangementet, og satser på like godt oppmøte denne gangen også. Særlig er salg av hjemmelagede julekaker populært. Skal en sikre seg sine favoritter, er det lurt å møte opp i god tid, anbefaler Tonje Cathrine Sollie.

Arrangørene legger til at det er mange fine premier i basaren og at det blir salg av mange spennende produkter i tillegg til julekakene. I løpet av messa blir det også satt tid til julens budskap, i form av en kort andakt og noen sanger.

– Vi legger opp til at folk skal kunne kose seg på julemesse denne lørdagen, med servering og mulighet for å nyte stemningen og dagen. Velkommen til en hyggelig førjulssamling, oppmuntrer Nina Sollie Woie.

Artikkeltags