Dobbeltkonsert med Knut Anders

TIL KULTURSALEN: Knut Anders Sørum og band står på scena i Hadeland kultursal onsdag 8. februar.

TIL KULTURSALEN: Knut Anders Sørum og band står på scena i Hadeland kultursal onsdag 8. februar. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Den ordinære konserten med Knut Anders Sørum i Hadeland kultursal 8. februar starter en time tidligere enn først planlagt.

DEL

GRAN: Det blir to konserter med den populære artisten onsdag 8. februar. Først den ordinære konserten, som starter en time tidligere enn hva som står på billetten.

– Jeg har en utfordring med å gjøre det tydelig for alle som kjøpte billett til den ordinære konserten, som ble raskt utsolgt, at tidspunktet er framskyndet med en time, det vil si fra klokka 20.30 som det står på billetten til de fleste, til klokka 19.30 som nå er starttidspunktet, forteller kultursalsjef Torstein Nybø. Den ordinære konserten er utsolgt.

– Ekstrakonserten etterpå vil ha stående publikum, noe som ikke er vanlig i kultursalen ennå. Dersom noen som følge av det vil bytte eller refundere billetten sin, er det bare å ta kontakt, sier Nybø.

Bredt program

Mange hadelendinger kjenner til Knut Anders Sørums karriere, både via tv-opptredener, konserter og plater. Etter «Stjernekamp» ble han nærmest allemannseie.

Konserten i Hadeland kultursal er en av 40 opptredener i den pågående vårturneen. Folk får smakebiter fra Sørums plater, som totensoul-gjennombruddet med «Ting flyt» og oppfølgeren «Audiens 1:1», plata med Prøysen-tolkninger og selvfølgelig smakebiter fra «Stjernekamp».

– Det blir «Nessun Dorma». Operasang er et eget fag, og operasanger er jeg ikke, sier Sørum. Men «breaker» du stort i tv-ruta vil også folk ha tv-stjerna.

LES OGSÅ: Elevene fikk to timer med Knut Anders Sørum

Tidlig ute

Kultursalsjef Torstein Nybø var tidlig ute med å booke Sørum og fikk artisten nærmest for «halv pris» – før det tok av helt. I alt 70 konserter er hittil på turnéplanen vår, sommer og høst 2017.

– Hvem har du med deg på konserten?

– Iver Olav Erstad på tangenter, Torstein Lofthus trommer, Jan Tore Øverstad, bass, Knut Bjørnar Asphol, gitar og vokalistene Hans Espen Gihle og Karin Okkenhaug Seim, forteller Sørum.

Han gleder seg til hadelandstur igjen onsdag 8. februar, en av mange utsolgte konserter framover.

Artikkeltags