Gå til sidens hovedinnhold

Asle Beck spiller på Harestua lørdag

Artikkelen er over 4 år gammel
Harestua samfunnshus

HARESTUA: Lørdag spiller Asle Beck og band konsert i Harestua samfunnshus.

Asle Beck debuterte med albumet «Tanker fra i går» i 2008, der monster-hiten «Skur 55» er med, ei låt som fortsatt spilles jevnlig på radio. I mars 2014 kom oppfølgeren «Gikk så stille forbi», som innholder singelen «Grünerløkka». Asle Beck skynder seg langsomt og har sangene lenge på konsertrepertoaret før de spilles inn på plate.

Med disse albumene er Asle Beck blitt en del av den norske visetradisjonen, samtidig som han representerer det flere mener er et etterlengtet friskt pust i sjangeren med sin visepop. Han skriver musikk med en egen signatur og skiller seg derfor fra andre referanser på markedet. Tekstene er poetiske og ofte preget av lengselsfulle stemninger. Han setter ord på levd liv, drømmer, forelskelse og tapt kjærlighet.

Asles siste utgivelser er singelene «Vestavind» og «Alt Er Nå», som gikk igjennom det meget trange nåløyet til Nrk sin playliste i sommer.

41-åringen fylte opp Rockefeller tidligere i sommer og nå kommer altså Asle med hele bandet sitt til sine gamle hjemtrakter på Harestua.

Det tegner til å bli rift om plassene på samfunnshuset, som det finnes mer billett-informasjon om på sosiale medier.

Kommentarer til denne saken