Roar Engelberg til Tingelstad kirke

Roar Engelberg

Roar Engelberg

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

KonsertRoar Engelberg på panfløyte og Marit Wesenberg på orgel og klaver presenterer det de karakteriserer som en variert stemningskonsert med musikk for en hver smak, i Tingelstad kirke søndag 19. februar.

De to har tidligere hatt konserter sammen både i Søsterkirkene og i Tingelstad gamle kirke. Repertoaret er variert med musikalsk bredde og dybde. Det inneholder vakre keltiske salmetoner som Amazing Grace, komposisjoner fra barokken og kjente visetoner, som Vårsøg av Henning Sommerro.

I tillegg blir det et bredt utvalg av musikalske stemninger; Gabriels oboe av Morriccone og filmmusikk av Piazzolla, solostykke av Egil Hovland og folkemusikk fra panfløytas mange hjemland og noen av Roar Engelbergs egne komposisjoner.

– Vi legger opp til en trivelig konsert med kjente toner og litt eksotisk, musikalsk krydder. Variasjon er den røde tråden, skriver Engelberg i en pressemelding og legger til at det bare er å lukke øynene, åpne ørene, la seg føre inn i de ulike stemningene og la de musikalske landskapene åpne seg.

– Dette er musikk til å varme seg på i vintermørket, skriver panfløytisten.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags