Roar Engelberg til Tingelstad kirke

Roar Engelberg

Roar Engelberg

DEL

KonsertRoar Engelberg på panfløyte og Marit Wesenberg på orgel og klaver presenterer det de karakteriserer som en variert stemningskonsert med musikk for en hver smak, i Tingelstad kirke søndag 19. februar.

De to har tidligere hatt konserter sammen både i Søsterkirkene og i Tingelstad gamle kirke. Repertoaret er variert med musikalsk bredde og dybde. Det inneholder vakre keltiske salmetoner som Amazing Grace, komposisjoner fra barokken og kjente visetoner, som Vårsøg av Henning Sommerro.

I tillegg blir det et bredt utvalg av musikalske stemninger; Gabriels oboe av Morriccone og filmmusikk av Piazzolla, solostykke av Egil Hovland og folkemusikk fra panfløytas mange hjemland og noen av Roar Engelbergs egne komposisjoner.

– Vi legger opp til en trivelig konsert med kjente toner og litt eksotisk, musikalsk krydder. Variasjon er den røde tråden, skriver Engelberg i en pressemelding og legger til at det bare er å lukke øynene, åpne ørene, la seg føre inn i de ulike stemningene og la de musikalske landskapene åpne seg.

– Dette er musikk til å varme seg på i vintermørket, skriver panfløytisten.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags