Snart klart for skøytedisko

SKØYTEDISCO: Grindvoll idrettslag inviterte til skøytedisco på gamle Løken skole fredag. Mens UngHadeland sto for lyd og lys.

SKØYTEDISCO: Grindvoll idrettslag inviterte til skøytedisco på gamle Løken skole fredag. Mens UngHadeland sto for lyd og lys.

For tredje året på rad inviterer Grindvoll idrettslag til skøytedisko med dj og lyskastere.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

GRINDVOLL: I fjor møtte om lag 150 unger opp til skøytedisko ved tidligere Løken skole på Grindvoll. Førstkommende fredag, 17. februar, gjentas suksessen.

– UngHadeland stiller med dj, lyd og lys slik som i fjor. Det blir garantert god stemning og det er gratis å bli med, sier Andreas Ensrud i idrettslaget.

Det er varme griller under arrangementet. Folk kan ta med seg mat om de ønsker det. I tillegg blir det kiosk hvor det blant annet er mulig å kjøpe grillmat til å legge på grillen.

– Målet for idrettslaget er å skape moro for unga. Det er en spesiell opplevelse å være med på skøytedisko, legger Ensrud til.

Se bilder fra fjorårets arrangement:

Bildeserie

BILDESERIE: Skøytedisko

- DIGGER DISKO: Andrine Fjellro Strømsnes (9, f.v.), Martine Løken (9) og Marie Ensrud (10) forklarte at de var på plass fordi de synes det er moro å gå på skøyter. Også digger de disco.

LES OGSÅ: Skøytedisko på glattisen

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags