Snart klart for skøytedisko

For tredje året på rad inviterer Grindvoll idrettslag til skøytedisko med dj og lyskastere.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

SKØYTEDISCO: Grindvoll idrettslag inviterte til skøytedisco på gamle Løken skole fredag. Mens UngHadeland sto for lyd og lys.

SKØYTEDISCO: Grindvoll idrettslag inviterte til skøytedisco på gamle Løken skole fredag. Mens UngHadeland sto for lyd og lys.

DEL

Få en måned digital tilgang for kun 99,-

GRINDVOLL: I fjor møtte om lag 150 unger opp til skøytedisko ved tidligere Løken skole på Grindvoll. Førstkommende fredag, 17. februar, gjentas suksessen.

– UngHadeland stiller med dj, lyd og lys slik som i fjor. Det blir garantert god stemning og det er gratis å bli med, sier Andreas Ensrud i idrettslaget.

Det er varme griller under arrangementet. Folk kan ta med seg mat om de ønsker det. I tillegg blir det kiosk hvor det blant annet er mulig å kjøpe grillmat til å legge på grillen.

– Målet for idrettslaget er å skape moro for unga. Det er en spesiell opplevelse å være med på skøytedisko, legger Ensrud til.

Se bilder fra fjorårets arrangement:

Bildeserie

BILDESERIE: Skøytedisko

- DIGGER DISKO: Andrine Fjellro Strømsnes (9, f.v.), Martine Løken (9) og Marie Ensrud (10) forklarte at de var på plass fordi de synes det er moro å gå på skøyter. Også digger de disco.

LES OGSÅ: Skøytedisko på glattisen

Artikkeltags