Gå til sidens hovedinnhold

Svensk punk med The Headlines i Musikk-Kjeller`n lørdag

Artikkelen er over 3 år gammel

The Headlines gjester Gran og Musikk-Kjeller`n lørdag. Oppvarmere er Blood Cargo.

Rebels Music

På lørdag kommer The Headlines til Musikk-Kjeller`n, anført av vokalist Kerry Bomb. Bandet har booket om noen jobber for å få til et besøk i Musikk-kjeller`n.

De kommer fra en turne i Asia og Canada og var for et par uker siden i Russland, og skal videre til Tyskland, Canada og Australia igjen etter de har vært innom Norge og Hadeland.

The Headlines spiller punkinfluert musikk, inspirert av band som Green Day og The Clash. Bandet er ute med ny plate, den fjerde i rekken.

– For å varme opp publikum denne kvelden har vi hentet inn Blood Cargo, et kjent band for mange hadelendinger. Kjetil Godokken, utflyttet granasokning, har vært med siden oppstarten, og de leverer grungerock og tungrock, opplyser Morten Wien for arrangør Rebels Music.

– Fredag har vi rusfri åpen scene, med mønstring til Slapp Kjik MC Harestua sin sommerfest 5. mai. Da er det gratis inngang og det er ventet flere band som vil spille om muligheten for denne jobben. Åpen Scene har vi hver md. som en møteplass for musikere i alle aldre og har ingen aldersgrense på disse arrangementene, forteller Morten Wien.

Kommentarer til denne saken