Et band bestående av avgangselever ved musikklinja på Hadeland videregående skal by på musikk fra 1950-tallet og fram til 90-tallet. De 15 elevene vil dermed svinge innom alt fra Elvis og Chuck Berry til britrock og Oasis.

Lærerne Haldor Røyne, Thomas Sanger-Elnæs og Øyvind Sundsvalen og musikkelevene har hatt en heftig øvingsperiode. De har spilt sammen hver dag før forestilling.

Ideen om en forestilling oppsto ettersom det ikke er dramalinje ved skolen dette skoleåret. Dermed blir det musikkshow i rockens tegn. Og uansett blir det et musikalsk tilbakeblikk for elever som ikke var født i den perioden de spiller musikk fra.

 

– Vi har nok ikke hørt riktig alle låtene tidligere før vi begynte å øve. Men det er absolutt relevant musikk likevel, sier trommeslager Jon Peder Prestkvern.

The Beatles, Tina Turner, Aerosmith, Elton John og Journey er noen av artistene publikum vil få høre låter av. Mer skal vi ikke avsløre på forhånd. Elevene vil også binde forestillingen sammen verbalt – når en tidsmaskin i rockens tegn tar publikum gjennom 40 år med rock.